Tutustumassa Seinäjoen Asuntomessualueeseen

Haluatko vilkaisun tulevan kesän asuntomessualueelle?

 Siskonpaneelisoppaa-Tiina ja Villa Bohemian-Hanna järkkäsivät meille ja Vaasabloggareille tutustumiskäynnin Seinäjoen Pruukinrantaan, asuntomessualueelle kuuteen eri kohteeseen. Talot nousevat upeaan luonnonläheiseen ympäristöön Kyrkösjärven rannalle. Taloja messualueella on 34, joista yksi on paritalo. Lisäksi paikalle nousee Lakean rakentama puukerrostalo Mäihä. Tämä postaus sisältää paljon paljon linkkejä!


Vetäistiin kypärät ja huomioliivit päälle ja mentiin tutustumaan Talo Nixiin, Sarkoan rakentamaan kohteeseen. Seinäjoen asuntomessujen projektipäällikkö Kirsi Joensuu kertoi meille asuntomessualueesta brunssin ja kuoharin lomassa ja Nixissä saimme ihailla myös Virpi Mäkisen (keltainen keinutuoli-blogi) upeita maalauksia. Saimme mukaamme goodiebagit, mistä löytyi Virpin upea printti, Luinspan luxuspyyhe, Sarkoan harjateräshenkari sekä Lapuan Kankureiden pyyhe. Kiitos!
Nixistä jatkettiin matkaa Talo Nuukaan, jonka tulevat asukkaat kertoivat meille panostavansa ekologisuuteen ja puunkäytön maksimoimiseen. Talo Nuukan rakentamisesta voit lukea lisää täältä.


Seuraavaksi päästiin tutustumaan herttaisen Kaarinan rakennuttamaan Ainoakoti Jekkuun (tästä pääset blogiin), joka hurmasi naisellisella sisustuksellaan ja omiin tarpeisiin räätälöidyillä ratkaisuilla. Tämän hevosnaisen koti oli jo sisustettu valmiiksi asti. Kirsi Joensuu kertoikin aluksi, että alueelle rakentaa kaksi sinkkunaista, joiden talot ovat jo valmiina monien muiden talojen ollessa vielä kovasti kesken. Talonomistaja Kaarina vastasi mielellään kysymyksiin ja hämmästelimmekin, kuinka hän malttaa odottaa muuttoaan elokuulle saakka talon ollessa jo valmis.


Forte-Kivitalojen Villa Tango ihastutti modernilla ulkonäöllään ja kartanomaisella olemuksellaan. Isosta kivitalosta oli sanoinkuvaamattoman upeat maisemat kattoterassilta ja yläkerran isoista ikkunoista suoraan Kyrkösjärvelle. (olipas mulla surkeita kuvia tästä kohteesta!)


Lopuksi käytiin vielä tutustumassa Kastellin kahteen kohteeseen, Kaarnaan ja Koriaan, jotka olivatkin ihanan perinteisiä isoine tupakeittiöineen. Ikkunoista oli upea maisema metsään.


Palaamme alueelle vielä lähempänä kesää. Kovasti odotan pääseväni tutustumaan pohjalaistalo KimaraKatariinaan, se on varmasti upea sisältä!

Kiitos Soblogien naiset tämän tutustumiskäynnin järjestämisestä!


Ei kommentteja