*Green Craft-kierrätyshuopa

Kotopirkot lähti yhteistyöhön Taitoyhdistysten kanssa ja he haastoivat meidät keksimään kierrätyshuopa Green Craftista erilaisia käyttötarkoituksia retkeilyyn ja ulkoiluun liittyen. Taitoyhdistyksillä ja Dafecorilla on alkamassa 1.2. keräys, jossa suomalainen yritys Dafecor hyödyntää vanhat neulevaatteesi (pipot, villapaidat, kaulaliinat jne) tekemällä uutta materiaalia käsityökäyttöön. Voit lukea lisää keräyspaikoista esimerkiksi tästä linkistä. Me saimme käyttöömme huopapalaset sekä huopanauhaa.


Green Craft oli tosi mukava materiaali. Huopa ei vaadi liikoja, sitä on helppo leikata, käännellä ja väännellä ja ompelukin onnistuu sekä koneella, että käsin. Kierrätyshuopaan voit myös painaa kuvioita tai värjätä koko huovan eriväriseksi. Lisää ideoita saat Kotopirkkojen Facebook-sivuilta lähiaikoina. 


Puuhastelimme viime viikolla Green Craftista yhdessä Saltunraitin Annan ja Siskonpaneelisoppaa Tiinan kanssa. Anna näpräsi vauvalleen upeat tossut, kännykälle suojapussin (mikä on kuulemma varsinkin iPhonen kanssa tarpeen :D) ja lapasten päälle tarkoitetut lämmittimet. Tiina puolestaan askaroi tuon monikäyttöisen punotun korin sekä mukien päälle lämmittimet. Mä tekaisin tuon etualalla olevan laukun sekä laukun takana pilkottavat pefletit.


Tänään pakattiin kimpsut ja kampsut mukaan ja lähdettiin laavulle grillailemaan. Tiinan ihana poika kertoi "onkivansa" makkaroita tulen päällä :D Kuinka mukavasti sitä voikaan maanantaiaamun viettää hyvässä seurassa. Grillasimme makkaroita ja vaahtokarkkeja sekä hörpimme tulen ääressä kahvit termarista.


Kuvattiin samalla tekemiämme tuotteita ja nautiskeltiin upeasta ilmasta. Ei olisi voinut viikko paremmin alkaa, tällä jaksaa pitkälle! Ihana kun löytyy bloggaajaystäviä, joiden kanssa voi häärätä kaikkea tälläistä mukavaa ja he ymmärtävät, jos riekkuu kokoajan kamera kädessä :)


Tässä vielä Annan tekemät töppöset. Niin suloiset! Kuvassa näkyy myös toinen mun tekemistä punotuista pefleteistä.


Mukavaa viikon alkua täällä vieraileville! 

*Postaus toteutettu yhteistyössä Taitoyhdistysten ja Dafecorin kanssa.

Ei kommentteja