Mööpelivalssia

Vuodenvaihde tuo tullessaan uudistumisen halun joka vuosi. Mitään isoa sen ei tarvitse olla, kunhan on jonkinlaista muutosta. Vanha vuosi pois ja uusi sisään :) 

Mä en kovin usein vaihtele huonekalujen paikkoja, vaikkakin nyt on pienen ajan sisällä tullut möbleerattua pariin kertaan. T ei ollut yhtään tyytyväinen mun sohvan siirtoon, joten piti tehdä uusia suunnitelmia ja sainkin kaipaamani muutoksen.Oon ollut sitä vastaan, että sohva olisi ikkunan alla, koska mielestäni sohvalta olis kiva katsella maisemia eikä tuijottaa televisiota tai seinää. Tämä nyt on kuitenkin järkevin vaihtoehto tässä huoneessa ja kivaa vaihteluahan tämä on :)


Vielä johdot repsottaa, listoja puuttuu ja seinät on tyhjät. Katotaan mitä seinille keksitään. Mitä tykkäätte?


Keittiöön lipaston tilalle muutti tuollainen hauska klaffipöytä, jonka löysin varastostamme muutama vuosi sitten ja sutaisin valkoiseksi. Nimenomaan sutaisin, en kovin tarkasti tuota maalannut ja hiomisen jätin kokonaan väliin. Vanha ja kulunut se on ja mielestäni se saakin näkyä. En tahtonut tuota pintaa piilottaa liinan alle. Pöydän pohjassa luki "Anna-Liisa 26.4.-47", eli se on ollut suvussamme aika kauan. 

Vanhaa ikkunanpokaa on pakko siirtää vähän. En kestä katsella sitä kun ei oo samassa kohdassa tuon pöydän kanssa, vaikka en haluaisikaan tehdä lisää reikiä seiniin.

Nyt lähden käymään kaupassa ja sitten alan kollata vieläkö meidän rappusmaalit on voimissaan! Mukavaa sunnuntaita kaikille täällä piipahtaville :)

Ei kommentteja