Inspiroiva blogikoti Siskonpaneelisoppaa

Tällä kertaa ei kuvaillakaan omaa kotia vaan esittelen teille Siskonpaneelisoppaa Tiinan kodin mun silmin :) Upeita yksityiskohtia, kekseliäisyyttä ja omaperäisiä ratkaisuja. Otin kameran mukaan ja napsin teillekin muutaman kuvan. Lisää näette Tiinan omasta blogista!

Muistan ensimmäisen kerran kun menin Tiinan luo. Jäin samantien ihastelemaan upeaa keittiötä ja leivinuunia joka avautuu heti ovesta sisään astuttuaan. Siskonpaneelit kiertävät koko keittiötä ja alan huomata erikoisia yksityiskohtia. Ihana vanhasta ikkunasta tehty kaappi, jollaista olen itsellekin haaveillut iät ja ajat, heinäseipäät verhotankoina, itsetehdyt valaisimet..

Vanhoista lakanoista tehdyt verhot täytyy ehdottomasti toteuttaa joskus :)Rouheat hirret on jätetty näkyville olohuoneessa ja ruokailuhuoneessa. Hauskat eriparituolit kruunaavat ruokailuhuoneen melkein 3metrisen ruokapöydän ympärillä. (Käy kurkkaamassa kuva siskonpaneelisoppaablogista) Listoja vielä puuttuu ja remppaa on meneillään mut tuolla on nyt jo niin ihanaa! Hauskoja ja omaperäisiä itsetehtyjä valaisimia löytyy joka huoneesta. 


Vessan kaappi on kätevästi upotettu seinään. Tapetti on korvattu vanhoilla lehtileikkeillä. Paljon olisi vielä kuvia, mutta tässä hieman esimakua.  Kannattaa ottaa Siskonpaneelisoppa seurattavaksi, mä ainakin inspiroidun kovasti joka kerta siellä käydessäni :)Ei kommentteja