Sisustuspulmia olohuoneessa

On vähän tyhjä olo joulun jäljiltä. Ei huvita askaroida mitään, kaipaisi jotain muutosta kotiin mutta en tiedä mitä, ei oikein tiedä mistä kirjoittaisi. Kai se on jonkinlaista joulun jälkeistä masennusta? :D Eilen kyllästyin kyseiseen olotilaan ja ajattelin, että jotain on nyt tehtävä, meni syteen tai saveen. Kissojen teline raahattiin yläkertaan jo tuossa jokin aika sitten ja nojatuoli pääsi paremmalle paikalle takan viereen. 


Laitoin T:lle viestin eilen, että koska tulee kotiin, pitäisi vaihtaa sohvan kätisyys.. Heitti vastakysymyksen, että koska meen töihin. Vastasin siihen, että "en ikinä" tarkoittaen siis että eilen oli nukkumapäivä eikä tarvinnut mennä töihin. T vastasi että "tuun sit sen jälkeen" :D Ei siis kovin innokas ollut ahertamaan sohvan parissa. Mä naureskelin tuolle kommentille vaikka kuinka kauan ja ajattelin sitten, että no ei kai se kovin vaikeeta voi olla. Hain työkalut ja ryhdyin hommiin. Olin melkein valmis kun T tuli kotiin ja se ruuvasi viimeiset parikolme mutteria takaisin paikoilleen.


En tiedä onko tää hyvä vai huono idea, vähän oudolta tuntuu ainakin toistaiseksi mutta onpahan hetken vaihtelua :) Saahan sen käännettyä aina takaisin. Tuohon oviaukkoon tuli mukavasti tilaa, Vili kun aina tykkäsi makoilla sohvan vieressä eli keskellä kulkuväylää. Ehkäpä koitan vielä jossain vaiheessa vetästä tämän divaaniosan kokonaan erilleen. Onko hölmöä, jos sohva ei oo tv:tä kohti? Voi olla käytännössä hieman huono, mutta täytyy sitten miettiä muuta ratkaisua.


Tv-taso kaipaisi jotain muutosta, mutta edelleen on samat ongelmat sen kanssa, kuin aiemminkin. Vanhemmat seuraajat varmaan muistaakin, kun sitä harmittelin täällä ja täällä (osoitteensiirto aiheutti vanhoihin postauksiin tosi isot rivinvälit jostain syystä). Eli sivukaiuttimet ja subbari sekä pleikkari ja vahvistin pitäisi saada mahtumaan tv:n viereen tai lähimaastoon enkä onnistunut löytämään sellaista tv-tasoa mihin ne saisi kaikki kätevästi ilman että mikään menee ikkunan eteen. Ehkäpä tuon jatkopalan voisi ottaa pois, koirien pedin siirtää muualle ja laittaa siihen jonkin lipaston tai jotain. Olisiko teillä ideoita tuohon? Olkkari on nyt kuvissa ihan sellaisenaan kuin se on, enkä oo yhtään tyytyväinen siihen, mutta en keksi ratkaisua.. Arvoisat sisustelijat, heittäkää mielipiteitä!

Ei kommentteja