Iloa virkkaukseen-arvonta!*

Sain Moreenikustannukselta arvottavaksi Iloa-virkkaukseen kirjan. Arvonta on parasta aikaa käynnissä Kotohippusten Facebook-seinällä, käykäähän siellä osallistumassa ja muistakaa samalla tykkäillä blogin Facebook-sivuista!


Käytiin Tiinan kanssa jokin aika sitten Tapion kaupassa Kauhajoella, mistä ostin ison säkillisen lankoja ja oon nyt miettinyt mitä niistä tekisi. Sain kirjan myös itselle arvosteltavaksi ja tästä kirjasta löytyikin useampikin idea, mitä voisi tehdä ja selkeät ohjeet. Kuskasin langat eilen töihin yövuoroon ja aloitin siellä muutamalla isoäidinneliöllä. Taidan tehdä tuollaisen ison neliötyynynkin, kun ostin ihanan keväistä sateenkaarilankaa. 


Kirjassa oli toinen toistaankin upeampia värikkäitä virkkauksia ja niihin hyvät ohjeet, jolla luulisi aloittelijankin (minun) osaavan. Meikkipussin ajattelin myös koittaa virkata, mun vanha anopilta saatu meikkipussi kun hajoaa käsiin.

Soblogien eräs bloggari kehitti myös hauskan yhteistyöhankkeen, jossa virkataan Seinäjoen alueen muistisairaille hypistelymuhveja. Tähän hankkeeseen aion myös osallistua ja yksi muhvinrunko onkin jo valmiina ilman hypisteltäviä. Tästä lisää myöhemmin :) 

Mukavaa lauantai-iltaa! 

Siskonpaneelisoppaa-blogissa oli myös virkkausaiheinen arvonta käynnissä, siellä arvotaan Oma koppa ympyrä-kirja! Käyhän kurkkaamassa myös se!

*Postaus sekä arvonta toteutettu yhteistyössä Moreenikustannuksen kanssa.

Ei kommentteja