Kaapin uusi elämä*

Sain suomalaiselta maalinvalmistajalta Colorialta testiin uutta Deco Akva-kalustemaalia ja olen myyty! Loistava maali!
Tiedättehän tyypin, joka hussaa maalia hurjia määriä, suurimman osan itsensä päälle ja on täynnä maaliroiskeita jokaisen pienenkin paikkamaalauksen jälkeen? No, se olen minä! :D Yleensä maalia löytyy sukista, vaatteista, hiuksista ja kädet ovat täynnä maaliroiskeita kun mun sisäinen maalari saa vallan. Deco Akva-maalilla ei ollut sitä ongelmaa, se ei roiskunut yhtään! Ei siis niitä ärsyttäviä minipieniä roiskeita ympäri käsiä, seiniä, lattioita. Ei, vaikka kuinka vauhdikkaasti suti menemään. 
Lisäksi maali oli tosi helppo levittää ja kuivui hurjan nopeasti, mikä on tälläiselle hätähousulle enemmän kuin sata jänistä. Ahtaassa vessassa kun oli välillä hieman haastavaa liikkua koskematta kaappia. Odotin kuitenkin maalauskertojen välissä 24h varmuuden vuoksi. 



Vielä on kaapissa vähän fiksaamista. Ovet ei mee kunnolla kiinni, toinen lasi puuttuu ja ikkunanreunat on siistimättä. Ikkunaa ei varmaan ihan heti laiteta, voisihan siihen laittaa kanaverkkoa tai verhot.. Mutta en malttanut enää oottaa että saan näyttää sen teille! Tuota paikkaakin täytyy miettiä. Siirtäisikö valkoisen lipaston johonkin muualle, ettei olisi niin ahdas tuo keittiö? Keittiön pöydän ainakin ajattelin kääntää ikkunaa kohti. Kertokaahan mielipiteitä! 



Kaapista tuli aivan ihana! Deco Akvan pystyy sävyttämään millä tahansa sävykartan maaleilla, minä valitsin Tikkurilan värikartasta sävyn X350. Pähkäilin hieman kahden eri sävyn välillä, mutta ajattelin että ainahan sen voi myöhemmin maalata uudelleen jos kyllästyn tähän sävyyn. Tykkään kyllä kovasti kaapista tälläisenään, hauska väripilkku! Kaapin sisällekin mahtuu valtavat määrät tavaraa. Mitä pidätte? T teki kaappiin uudet takajalat ja vaihtoi takaseinälevyt. Oon niin iloinen, että tuo söpö kaappi sai uuden elämän uusilla maaleilla!



 Deco Akvaa voi käyttää sekä uusille että aiemmin maalatuille tai lakatuille puu-, metalli- ja rakennuslevypinnoille. Ulkona Deco Akvalla voi maalata esimerkiksi pohjamaalattuja ulkokalusteita tai ikkunanpieliä. Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa n. 1kk kuluttua. Aion kyllä jatkossakin käyttää Colorian valmistamia maaleja, kohteita kyllä löytyy.. Kävin jo kurkkaamassa, että heillä olisi kattomaaliakin ensi kesän peltikaton maalausurakkaa varten. 



Kissat tykkää, kun ovet ei pysy ihan kunnolla kiinni. Äsken Nessa oli kaapissa ja Möökö kävi työntämässä oven kiinni :D Pikku bastardo. Täytyy kyllä tuohon viritellä jotain, ennenkuin alkaa lautaset hajoilla. Vaikka ei ne tuohon lautashyllylle vielä oo mennytkään. 

Tässä vielä kuva miltä kaappi näytti aiemmin:




Nyt olisi vielä hieman paketointi- ja lahjapuuhia, joten toivottelen teille rattoisaa iltaa! 

*Postaus toteutettu yhteistyössä Colorian kanssa.


7 kommenttia

Siskonpaneelisoppaa kirjoitti...

Oi mikä aarre!

Niina kirjoitti...

Upea kaappi <3

Miia kirjoitti...

Tiina, no niimpä! <3 Niina, kiitti, mä kans ihan rakastuin :)

Liisan kotona kirjoitti...

Upea vanha kaappi. Niissä vaan on sitä jotain: Liisa

Miia kirjoitti...

Kiitos paljon Liisa! Toivottavasti kestää ainakin saman verran mitä on tähän saakka kestänyt :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella upea lopputulos ja vieläpä laatumaaleilla!!!

Miia kirjoitti...

Kiitos paljon! :) ihastuin itekin noihin maaleihin.