Tonttuja*


Mulla on tänään Kotopirkoissa joulukalenteripäivä! 

Tilasin CChobbylta useampia Fimomassoja, mitä en aiemmin ollut kokeillut. Edellisessä postauksessa olikin fimosta tehty lumilyhty ja punaisesta fimosta syntyi tietenkin tonttuja näin joulun alla. Tiinalla oli hauska mallikuva tontuista, josta otin mallia.. En olis itse keksinyt noin söpöjä :)Varpaat oli vähän haastavat muotoilla ja saada edes suht samankokoisiksi :D 


[jouduin joka tapauksessa ottaa kuvat melko pimeässä, joten siksi värit on vähän hullun näköisiä]

Lopuista punaisista ja valkoisista kokeilin tehdä noita karkkikeppien näköisiä ja värkkäsin myös pari kärpässientä ja donitsia korviksiksi. Tämä kärpässieni oli ajateltu minimaailmaan, josta voitte lukea lisää edellisestä postauksesta. 

Kannattaa käydä kurkkaamassa CChobbyn sivuja, sieltä löytyy vaikka mitä kivaa jouluaskarteluihin! Itse vähän jo silmäilin uudelleen, josko tilaisin vielä jotain. CChobbyn sivuilta löytyy myös paljon inspiraatiokuvia jouluaskarteluun. Taidan itsekin poimia sieltä muutaman idean vielä :) 

Käykäähän kurkkaamassa Kotopirkkojen joulukalenteria, sieltä löytyy myös joka päivä kivoja jouluisia tee se itse-ideoita. Saavutimme tänään hienosti 4000 tykkääjän rajan, upeaa! 

Meen vielä huomenna tekemään Tiinalle yhtä jouluaskarointia, josta koitan ehtiä postata huomenna ja laitan sen myös Kotopirkkojen joulukalenteriin. Tämän joulukalenteripäivän jälkeen ajattelin yrittää keskittyä tekemään jotain myytävää Seinäjoen eläinsuojeluyhdistyksen joulumyyjäisiin, jotka pidetään 12.12. Seinäjoen Mustissa ja Mirrissä. Olisko teillä ideoita mitä tehdä myytäväksi?

Nyt inspiraatiota ja ideoita etsimään!

*postaus toteutettu yhteistyössä CChobbyn kanssa.


2 kommenttia

aNNa kirjoitti...

Taidankin jättää muovailuvahan kauppaan ja tilata tytölle pukinpussiin tuota fimoa :)

Miia kirjoitti...

Anna, ilman muuta! Niin kätevää ainetta ja lopputulos kestää!