Pihasaunassa

Tänään nautittiin pitkästä aikaa arjen ihanuuksista. Ihan liian harvoin sitä ottaa itselleen aikaa nauttia näistä pienistä hetkistä. Aina on kiire töihin, kauppaan, lenkille, nukkumaan.. Ystävien tapaamisiakin suunnitellaan monesti jo monta päivää etukäteen ja sitten ehkä joutuu perua viime tipassa, jos onkin liian väsynyt töistä tai tulee jotain pakkohommaa kotona mikä täytyy hoitaa just silloin. Juhlia suunnitellaan monta viikkoa etukäteen, että saadaan niille sopiva rako aikaiseksi, enää ei vaan päätetä lähteä baariin ja lähdetä.


Tänään olin töistä väsynyt, asiakkaat olivat kränttyisiä ja tiuskivat koko päivän ja se tietysti tarttuu. Olin ärtynyt kun tulin kotiin ja tiuskin T:lle. Otin kirjan kainaloon ja painuin sohvalle, johon tietysti nukahdin. T tuli pian sanomaan että laittoi ulkosaunaan valkian ja sinnehän me sitten kipaistiinkin jäätävän pihailman läpi kipittäen. Pitkästä aikaa saunottiin kynttilänvalossa ja puusaunan lempeässä lämmössä. Niin ihanaa! 


Napsasin teille muutaman tunnelmakuvan pihasaunasta myös, taitaa olla jo monia vuosia kun oon siitä kuvia jakanut. Se on nyt ollutkin lähinnä varastona ja onkohan tullut kesällä viimeksi käytyä. Täytyy ottaa tavaksi käydä vähän useammin! Ihana tulla saunasta välillä vilvoittelemaan ja joinpas oikein yhden siiderinkin! Ei kiukuta enää yhtään ;)
Suurin osa on isän jättämiä tavaroita tuolla, enkä oo niitä sen kummemmin järjestellyt. Täytyy ottaa tässä keväällä asiakseen tehdä tuosta vähän siistimpi niin tulisi vietettyä aikaa siellä. Kiva paikkahan se olisi ja tykkään noista harmaista seinistä ja laudoista!

Ihanaa Tapaninpäivän iltaa kaikille :)

Ei kommentteja