*Mäkelä & Roos ja itsenäisyyspäivän viettoa


Pääsimme Sobloggareiden kanssa vierailemaan Sisustussuunnittelu Mäkelä & Roosn toimitiloissa Seinäjoella. Mäkelä & Roosilta saa esimerkiksi VM-Carpetin tuotteita, Kinnarpsin toimistokalusteita, Salli satulatuoleja.. 


Mukavalla porukalla päästiin paikalle ja ilta oli tosi ihana! Meille esiteltiin mm. Muubsin, House of Rymin ja Fire Designin tuotteita sekä Magnetix Wellness-koruja.Syli-keinutuoli iski heti silmiini upean hempeän värisenä. Keinutuoliin on suunniteltu liikuteltava jalkatuki, jolloin tason korkeutta voi säädellä, mikä mahdollistaa paremman asennon esimerkiksi imettäessä. Puupallot tekevät selkänojasta mukavasti hierovan.


Mäkelä & Roosin Nina esitteli meille tanskalaisen Muubsin tuotteita. Upea betonipöytä oli ihastelun kohteena. Muubsin tuotteet ovat selkeälinjaisia ja melko rouheita, luonnonläheisin värein. Nämä tuotteet on tehty kestämään aikaa. Korit ovat tehty autonrenkaan sisäkumista. Suomesta Muubsin tuotteita saa ainoastaan Mäkelä & Roosilta. Varsinkin betonituotteet miellyttivät omaa silmääni, aivan ihania!Todella näyttäviä tuotteita, eikö vain?


Nämä kauniit astiat ovat tunisialaista House of RYM-sarjaa joka on toteutettu yhdessä ruotsalaisten muotoilijoiden kanssa. Niiden "juttu" oli huoleton yhdisteleminen, eripariastiat sopivat mahtavasti yhteen. RYM-astiat saivat myös aikaan ihastuneita huokaisuja ja saattoipa jokunen bloggaaja kotiuttaakin jonkin näistä. HR-Livingistä kannattaa kysellä jos ihastuit! Heidän showroominsa on muuten Helsingissä, jos kiinnostaa käydä vierailemassa. 


HR-Living esitteli meille myös upeat palosammuttimet. Siinäpä tuparilahjaidea! Näitä sammuttimia saa myös esimerkiksi viinilaatikossa. Todella hauskan näköisiä! Noin kauniita palosammuttimia ei tarvitse piilottaa kaapin perälle. Lisää voit kurkata täältä.Herkät valaisimet ovat Henna Mantereen suunnittelema ja tehty sulatetusta muovista. Sopisivat hyvin meillekin, tuossa valossa näkisi askarrella;) Niin ihana tuo jalkalamppu!

Vierailun aikana pidettiin myös arvonta, jossa mä voitin upean Muubsin Glass Sally maljakon. Kotiinviemisinä saatiin pussukat, missä oli muunmuassa Muubsin sisäkumista tehty kynäteline ja Walonan upea kynttilä. 


Kiitos Mäkelä & Roos, HR-Living, Walona, Homewhitehome-blogin Maimi ja Magnetix Wellness ihanasta illasta! 

Tänään olen viettänyt aikani tekemällä Ssesyn myyjäisiin havukranssia, lenkkeilemällä koirien kanssa metsässä (ei, jalka ei ole vieläkään kunnossa, lääkekuurin voimin..), paistamalla pipareita ja koristelemalla niitä Lontoosta ostamillani Candy Meltseillä (maku peanut butter, nam! Sopi niin hyvin pipareihin!), kahvittelemalla ihanaisen ystäväni kanssa ja testaamalla Colorian maaleja ostamaani kaappiin (lisää kaapista täällä). Siitä tulee niin kiva!! Nyt nopsaan nukkumaan, vaikka huomenna onkin vapaapäivä, oon buukannut sen täyteen touhua.

*Postaus toteutettu yhteistyössä Mäkelä & Roosin kanssa.

Ei kommentteja