Pientä näperrystäOn jälleen Kotopirkkojen joulukalenteriluukun vuoro. Tällä kertaa luukusta löytyy muiden näperryksien ohella myös hernekuusen tekoa. Helppoa ja näyttävää! Ohjeet postauksen lopussa.

Täällä on taas näperrelty kaikenlaista.  Vein kirppikselle myyntiin omien vanhojen tavaroiden lisäksi itsetehtyjä saippuoita, muutaman höyhenkranssin, virkattuja tiskiliinoja ja muutaman viime vuonna ommellun kukkaron. 
Samalla reissulla ostin kuluneita joulupalloja ja oon niitä nyt täällä maalaillut liitutaulumaalilla. Näyttävät hauskoilta tuossa kuivaessaan, voisi tuollaisen koristeoksankin tehdä jonnekin. Meillähän ei vielä juurikaan noita joulujuttuja ole missään :D 


Ssesy järjesti tänään Tassullisten jouluntoivotuksen, mihin lahjoitin myytäväksi noita saippuoita myös, kahvikuppikynttilöitä ja pari havukranssia. Tässähän se on aika kulunut noita värkkäillessä :) Tein myös vähän aikaa sitten ystävälleni höyhenlampun ja nyt on pari suodatinpussikranssia työn alla. Ei käy elämä tylsäksi.
Kokeilin myös tuota herneaskartelua. Hernekransseja ja -kuusia onkin näkynyt monessa paikassa. Mulla alkaa noita kransseja olla joka nurkka pullollaan, joten kokeilin tuota kuusta nyt ensin ja CChobbylta tilaamaani tähteä. Hauska tuli tähdestäkin. Aikaahan noihin meni ja kuumaliimaakin aika lailla, mutta ihan kivaa näpräämistä :) 
..tässä vielä tekovaiheessa. Pyörittelin siis kartongista tuollaisen kartion, jonka jälkeen liimasin herneet yksitellen kartioon kuumaliimalla. Lopuksi maalasin vannehopeaspraylla. Tässä valmiina:
Styrox meni tuollaiseksi hauskan näköiseksi maalilla mutta kyllä mä noita tähtiä voisin kuuseeni laittaa :) 

Eilen sain käsiini myös Aliexpressiltä tilaamani söpöäkin söpömmät macaronspurkit, näihin tein vähän huulirasvaa samalla ohjeella, mitä käytin aiemminkin. Loput purkit täytän jollain muulla.


Näperrysintoa teillekin lauantai-iltaanne :)

3 kommenttia

Niina/ Kuiskauksia -Blogi kirjoitti...

Ihanan näköisiä näperryksiä! Viime vuonna tein saippuoita ja päällystin joulupalloja, tänä vuonna tehtiin askartelumassasta vähän koristeita. Ja vielähän tässä ehtii kaikenlaista. Aivan syötävän suloisia nuo rasiat! Ihan täydelliset vaikka itsetehdylle huulirasvalle. :)

Miia kirjoitti...

Niina, Kiitos :) Mäkin ajattelin et vois virkkailla joulupalloja, mutta ei taida aika riittää. Taikataikinasta voisi jotain tehdäkin ja Fimo koukuttaa myös ;D

Jani / Kaikki Paketissa kirjoitti...

Kivat nuo purkit. Erilaiset ja herkulliset :) Meillä on vaan niitä peruspurkkeja, mutta täytyypi ensi kerralla tilata tuollaisia. Paljon mukavia juttuja oot taas saanut aikaiseksi.