Jouluisia tunnelmia

Nyt on mun joululoma lusittu ja huomenna on paluu töihin. Mukavasti se kuluikin. Oleellisimmat asiat oli meidänkin joulussa perheen seurasta nauttiminen, tunnelma ja ruoka. Lahjoja vaihdettiin joidenkin ystävien kesken ja mun perhekin (lähinnä äiti) lahjoi mua vaikka millä ihanilla jutuilla. Sain esimerkiksi kaivatun silitysraudan oman hajottua tuossa jokin aika sitten. Koiratkin löysivät omat pakettinsa kuusen alta ja avasivat ne tietysti itse.Kinkkua paisteltiin myöhään yöhön saakka, valvoin siihen asti kunnes kinkku oli valmis. Päivällä äiti ja veljeni tulivat 12 jälkeen ja isäkin hetken päästä. Ruoka syötiin jo yhden aikaan, kuten yleensäkin. Alkupalaksi sain äitin tekemää maailman parasta riisipuuroa. Pöydässä oli italian-, peruna- ja punajuurisalaatteja, maksa-, porkkana-, bataattilaatikoita, kinkkua ja perunat+kastike. Ei mitään kovin extremeä, kun ei kukaan sellaisesta piittaa eikä syöjiäkään ollut montaa. 


Ruuan jälkeen katseltiin hetkinen televisiota ja höpöteltiin ja napsittiin suklaita. Lähdettiin vaaria katsomaan hoitokotiin ja vietiin hänelle lahjat matkalla hautausmaalle. T jäi kotiin siksi aikaa. Kierreltiin rakkaiden haudalla viemässä kynttilät ja muisteltiin heitä, vähän naurettiinkin äitin sutkautuksille. Kotiin tultuamme juotiin kahvit ja syötiin torttuja (tiesin, että äiti bongaa täältä että mulla ei niitä oo! Olin niin väsynyt aaton aattona, etten jaksanutkaan leipoa mitään.) Mukavan leppoisaa yhdessäoloa. Lahjat jaettiin ja T lähti salille, muidenkin pikkuhiljaa lähtiessä kotia kohti. Olin vissiin ollut tosi kilttinä! Mä torkahdin kissa jalkopäässä pienille päikkäreille huonosti nukuttujen öiden jälkeen.Loppuiltaa mentiin viettämään T:n vanhempien luo missä oli tuttuun tapaan paljon porukkaa koolla. Jo taas jaksoi syödä lisää kinkkua ja lojuttiin siellä höpöttelemässä iltaan saakka. Kotona vielä katsottiin T:n kanssa Napapiirin pikajuna, mikä olikin sopivan kevyttä jouluaaton viihdettä. 
Tänään joulun vietto jatkui samaan tahtiin kuin eilenkin. Syötiin paljon ja vierailtiin parissa paikassa ja katseltiin televisiota kahdestaan. Ihanan rentoa olemista, ei kiire minnekään. Nyt mä taidan uppoutua hetkeksi noiden ihanien uusien kirjojeni pariin ja hipsiä kohtapuoliin nukkumaan, että jaksan aamulla nousta töihin. 


Vähän on takki tyhjä, nyt kun joulu oli ja meni mun kohdalta ja uuden vuoden oon töissä. Mitäs sitä sitten..? Onko teillä muilla sama fiilis? 

Muista seurailla Facebookia, sinne on suunnitteilla jokin kiva arvonta tässä lähiaikoina! 

2 kommenttia

 Marru kirjoitti...

Todella kiva kun olit vanhaan blogiisi laittanut linkkiä tänne uuteen! Sieltä nimittäin tänne juuri löysin ja jos olisit ehtinyt poistaa vanhan, niin en olisi tainnut koskaan tänne löytää :)

Mahtavia tunnelmakuvia
- tykkään x 100! ♥

Miia kirjoitti...

Marru, kiva että löysit! Jonkin aikaa vielä ajattelin pitää vanhaa blogia elossa ja päivittää sinne linkit näihin uusiin postauksiin. Tervetuloa seuraamaan!