Vapaapäivät


ja enää kolme työvuoroa ennen lomaa! Mulla on ollu eilen ja tänään vapaapäivät ja nyt olis pari aamuvuoroa, lauantaina pikkujoulu ja sunnuntaina yövuoro ja sen jälkeen muutama lomapäivä. Välipäivinä meenkin jo töihin ja uutena vuotena oon tiiviisti yövuorossa. Ei haittaa yhtään, kunhan tuo joulu on vapaa :)  Me mennään pikkujouluissa koittamaan Rytmikorjaamolla olevaa Room Escapea, jännää! Ootteko käyneet vastaavissa?

Eilen nautiskelin rauhallisesta vapaapäivästä. Kävin pitkästä aikaa valoisan aikana lenkillä kuuraisessa metsässä ja pössötettiinkin koirien kanssa urakalla. Siivosin kotona kun veli oli tulossa Lappeenrannasta meille ja nautiskelin vapaapäivästä lueskellen hyvää kirjaa kahvikupposen kanssa. Ystäväni käväisi pikaisesti hakemassa tekemäni kranssin ja kummipojan joululahjan ja turistiin mukavia tovin verran.
Kissat kävi ulkona hämmästelemässä lunta ja mä räpsin muutamia kuvia. Joulu on jo ens viikolla! Tässähän voisi jo vallan kuusenkin laittaa paikoilleen.. Ehkäpä jo tänään. Odottelen tässä ystävän soittoa josko piipahtaisin heillä vielä tässä illalla, kun kotiutuvat. Jos ei tänään ehdi treffailla enää, täytyy sitten varmaan alkaa askaroida kuusen kanssa.  Joulun jälkeen sitten otankin yleensä aika nopsaan kuusen pois, en jaksa pitää sitä loppiaiseen asti. Varsinkaan kissojen vuoksi :D 


Nämä kuvat on eilen räpsitty, pakkasta ja oli vielä mukavasti. Tänään vähäisetkin lumet sulivat pois.. Toivotaan peukut ja varpaat ristissä, että saataisiin valkoinen joulu!Illalla nautiskeltiin kynttilänvalosta glögin ja pipareiden kera. Tänäänkin sytyttelin vähän kynttilöitä tunnelmaa luomaan. Pihalla oleva pikkukuusi on jäätynyt hauskasti vinoon. Äsken kotiuduttiin joululahjaostoksilta ja nyt alkaakin olla kaikki vähäisetkin lahjat ostettuna. Ollaan monen kanssa nyt sovittu ettei osteta mitään. Jotain pientä saatan tehdä ja kääräistä pakettiin. Kummilapsille tietysti ostin, mutta kyllä meidän oman kuusen alusta taitaa aika tyhjä olla tänä vuonna. Äitille ja isälle on muutamat pienet lahjat, mutta T:n kanssa sovittiin että tuo yhteinen Lontoon reissu oli meidän tämän vuotinen yhteinen lahja. Pikkuveljelle saatan jotain laittaa jos keksin jonkun sopivan. 


Täällä jatketaan nyt tunnelmointia ja yritän raivata aikaa, että saisin sen ihanan kaapin maalattua ennen joulua vielä :) 

Mä mietin vähän blogin uusia tuulia, tulossa on ainakin muutto uuteen osoitteeseen. Oon jo kauan halunnut sen tehdä. Pohdinnassa on vielä vaihtuuko nimi samalla vai jatketaanko tällä. 

Mukavaa viikkoa teille kaikille!