22. joulukuuta

Eilen ja tänään harrastellaan jälleen paketointia. Muutama paketti yöllä valmistuikin ja kun ei onneksi tänä vuonna oo ihan hirvittävää määrää paketoitavaa, voi panostaakin paketteihin sitä joulupukkipaperia enemmän.  Lapsille ei tietysti viitsi kovin monimutkaisesti avattavia paketteja tehdä. Tageja löytyy vaikkapa googlettamalla printable christmas tags.
Pahoittelut pimeänpuoleisista kuvista, yöllä mä noita taas kuvailin :) Tai aamuahan se jo tais olla. Pistin kummitytön pakettiin lahjan lisäksi myös unisiepparin, jonka värkkäsin myös eilen.


Tänään aurinko paistoi nätisti ja kävin napsimassa kotipihasta muutaman auringonlaskukuvan. Lenkille en taaskaan valoisalla ehtinyt, mutta kerkiäähän sitä illalla sitten. Kävin kaupassa hakemassa muutaman jutun joulua varten, täytyisi varmaan leipoakin jotain? Toivottavasti äiti tuo torttuja, mä en oo niitä ehtinyt leipoa ollenkaan. Kirppispaikan kävin myös siivoamassa ja samalla nappasin mukaani pari mustaa joulutähteä, jotka ehtivät vielä olkkarin nurkkaan :)


Sellaisia fiiliksiä tänään. Oon vieläkin niin happy happy joy joy tosta mun kaapista! 

2 kommenttia

Tiina Siskonpaneelisoppaa kirjoitti...

Ihania jouluvalmisteluhetkiä!

Miia kirjoitti...

Niimpä, nyt saakin alkaa valmistelemaan kevättä ;)