Kurpitsavillan Halloweenia


Päästiin Sobloggarien kanssa juhlistamaan halloweenia Kurpitsavillalle. Ihan uskomaton koristelu! Marika on sisustanut kotiaan halloweenia varten jo elokuusta lähtien ja siltä siellä näyttikin. Kurpitsavillasta ei löydy verisiä sormenpäitä tai muitakaan ällötyksiä vaan koristelu oli todella kaunista. Tässä teillekin muutamia kuvia tuosta käsittämättömän upeasta kodista. En varmastikaan oo kuviin saanut tallennettuakaan sitä tunnelmaa ja kauneutta, mutta ehkä saatte jonkinlaisen käsityksen :)


Aluksi rakentelimme tuollaisen hauskan kynän, millä sai monenlaista viivaa aikaiseksi. Mä oon joskus aikoinani ollut parilla kalligrafiakurssilla ja harmittaa, kun kaikki on jo unohtunut. Marikalla oli upeat erilliset tilat missä kokosimme kynät ja koitimme, millaista kuviota sillä saa aikaiseksi. Sen jälkeen siirryimmekin sisälle, missä upea terassi ja sisääntulo sai meidät kaikki ihan sanattomiksi.


Kuinka huolella mietittyjä ja toteutettuja yksityiskohtia! Ei voi kuin ihastella. Meitä tervehti ihana tuoksu ja mikä huikea näky kun astuimme sisään..


Pöytä oli niin koreana, ettei tiennyt mihin silmänsä laittaa. Voisi melkein kuvitella olevansa Amerikassa halloweenia viettämässä :) Tai tältä mä sen ainakin kuvittelen näyttävän :D

Scandinavian Design roomin Taina oli loihtinut herkut pöytään. Mielettömän upea kakku!

Myös vessassa oli halloweenteemaa.Suurin osa oli pukeutunut naamiaisteemaan ja tässä upea emäntämme. Mulla oli musta mekko päällä, kaulassa roikkui hämähäkinseittiä ja pari leikkihämähäkkiä, mitä säikähdinkin pariin otteeseen :D Silmiin meikkasin myös hämähäkinverkot ja hiusten annoin kuivua sekaiseksi pehkoksi, jota vielä vähän tupeerasin.


Ilta kului mukavia jutellessa ja nauraessa muiden sobloggareiden kanssa. Meillä on hyvä porukka! Kiitos vielä Marika kun saatiin tulla! Lahjaksi saatiin vielä Marikalta kivoja kortteja ja joulupapereita ja Suomen taidetarvike oli tehnyt meille ihanat paketit mistä löytyi mm. tähtileikkuri ja hauskoja aqua beadseja! Kiitos paljon, tulevat varmasti käyttöön :)

5 kommenttia

Marika Koskimäki-Ketelä kirjoitti...

Kiitos vielä, kun tulit ja kerrassaan upe ilta ja porukka paikalla ❤️ Toivottavasti toistekki saadaan joku kiva ilta, oman porukan kesken!

Kata Maria kirjoitti...

Ootpas sä todellakin satsannut halloweeniin! :) Upeaa!!

Miia kirjoitti...

En minä vaan Marika :)

Soikku vaan kirjoitti...

On kyllä ollut teillä ihan huikeat Halloweenit! Mistähän nuo kaikki koristeet on hankittu? Ihan tässä vaan jo hieman hyvissä ajoin seuraavaa Halloweeniä suunnittelen. :)

-Soikku

Miia kirjoitti...

En kyllä osaa yhtään sanoa, mutta näin että kurpitsavilla jakoi juuri halloweenpostauksen, käy kurkkaamassa :)