Onko liian aikaista laittaa jouluvaloja?


No ei tietenkään ole, mikä hölmö kysymys! :D Valot tuo ihanaa tunnelmaa näihin pimeisiin iltoihin. Täällä on varsinkin öisin todella pimeää, kun katuvalot sammumat klo 12 yöllä ja syttyvät uudelleen joskus viiden aikaan. Yövuorostakin on mukavampi tulla kotiin valojen toivottaessa tervetulleeksi. 

Muutama päivä sitten T:n ollessa työreissulla päätin siis alkaa hommiin ja tuoda hieman joulua meille. Verhot vaihdoin samalla keittiöön ja olkkariin. Oon huomannut itsessäni nyt jonkinlaisen tähtivillityksen alkaneen (mähän oon muutenkin aina myöhässä kaikista trendeistä) ja varsinkin joulutähtiä voisin ottaa joka nurkkaan, seinään, ikkunaan ja vaikkapa kattolamppujenkin tilalle :D 
Voihan sitä samalla jo tuoda muutaman jouluisen jutun - tuumasin itsekseni ja niinpä laittelin kulkusia pitkin taloa heti marraskuun alettua. Seuraavaksi aion hakea yläkerrasta Riviera Maisonin kulkusen mallisen kynttilät  (kuva mun vanhasta postauksesta) ja ehkäpä myös rottinkikulkuset päätyvät jo seinälle. Sapirassakin voisi pyörähtää joulujuttuja haaveilemassa.. Sapira on saanut myös Greengaten tuotteiden edustuksen! Jes! 

Olohuoneen jalkalamppu täytyisi nyt heivata jonnekin muualle, sitä on pyöritelty päämäärättömästi ympäri olohuonetta ja jatkuvasti se on tiellä. Muita muutoksia olkkaria koskien on myös mielessä, oon kyllästynyt jo tuohon tv-tasoonkin ja kissojen telineelle olisi kiva löytää paikka ihan jostain muualta. Sopivaa mattoa ei oo vieläkään tullut vastaan.


Meille käytiin eilen kytkemässä kuitu ja nyt tuonne tikkaiden alle oli ilmestynyt tuollainen boxi. En käsitä, miksi niiden kaikkien pitää olla aina näkyvissä?! Eikö tuotakin nyt voisi säilöä jossain laatikossa vaikka. Kummallisesti tänne ilmaantuu kaikkia ei niin sisustuksellisia juttuja ja aina ne on jossain tiellä. Ei ilmeisesti olisi pitänyt lähteä evakkoon miesten touhatessa täällä..Keittiöönkin vähän tähtiä. Täytyisikin käväistä Ikeassa nappaamassa muutama tähti lisää ;) Olemme huomenna lähdössä äitin kanssa veljeni luo Lappeenrantaan, mutta harmikseni ei taida matkallekaan yhtään Ikeaa osua. 
Täytyisi yrittää ehtiä sen ihanaisen uuden kaapinkin kimppuun, mistä kirjoittelin täällä. Se tulisi tuohon ruskean vitriinin ja Ikean hyllyjen tilalle. Yritän ensi viikolla ehtiä loppuviikosta, olisi kiva saada se valmiiksi ja sisään. 
Nyt täytyy rientää yöksi töihin ja huomenna tosiaan suuntaamme kohti Lappeenrantaa :) Toinen veljeni tulee tänne eläinlauman kanssa siksi ajaksi, kun T lähtee taas työreissulle. Kivaa lauantaita!

5 kommenttia

Tiina Siskonpaneelisoppaa kirjoitti...

Tunnelmallista joulun odotusta ja mukavaa matkaa!

Miia kirjoitti...

Kiitos <3

Kata Maria kirjoitti...

Kyllä on jo ihanan jouluista! :)

Miia kirjoitti...

Kata Maria, piristää kyllä nuo valot huomattavasti tätä pimeää syksyä!

Jani / Kaikki Paketissa kirjoitti...

Ihanan tunnelmallisia kuvia :) Meilläkin jouluvalot jo syttyneet :)