Pientä kivaa kävyistä


Käpyjä löytää ilmaiseksi joka paikasta ja ne on todella kauniita koristeina. Vähän aikaa sitten tein käpykranssin, jota nyt vähän paikkailin käpyjen auettua vielä lisää. Ne eivät mahtuneetkaan enää samoille paikoilleen kranssiin, joten liimasin ne uudelleen ja nyt ovat pysyneet hyvin. Kannattaa siis odottaa, että kävyt ovat todella kuivia ja auenneet ennen kuin alat liimailla käpyjä vierekkäin.

Innostuin ehkä hieman noiden käpyjen kanssa. Tein niistä myöskin käpytähden (joka kuulemma näyttää meritähdeltä.. en voi kieltää), josta tuli ihan hauska. Liimailin siis kävyt toisiinsa kiinni tähden muotoon. Helppo nakki. Hyvin on pysynyt, vaikka on hyllyllä seinää vasten pystyssä. Käpytähti olisi varmasti kivan näköinen maalattuna ja ajattelinkin siihen suihkaista vähän valkoista tai lumisprayta päälle.


Näyttääpäs ne hullun värisiltä, idea kuitenkin selviää.  Mitä pidätte?

Kävyistä ja juuttinarusta väsäsin myös tälläisen hölmön koristeen eteisen peiliin. Pikkuhiljaa joulutunnelma hiipii meille! Ajattelin laittaa tällä viikolla jo jouluvaloja jos suinkin ehdin! Eikö se oo ihan sallittua, onhan nyt marraskuu jo?!

Vielä olisi käpyjä jäljellä, ajattelin laittaa muutaman roikkumaan nätistä jouluisesta nauhasta. Kunhan keksin paikan, missä ne saavat olla kissoilta rauhassa :)2 kommenttia

Marika S kirjoitti...

Kävyt on niin ihania tuunattavia ja joulun askarteluun sopivia :)

Miia kirjoitti...

Niimpä! Kerrankin ehdin jopa kerätä niitä ennen lumen tuloa :) monena vuonna on jäänyt pelkäksi aikomukseksi..