Paperinarutähti ja -lahjapakettiVoiko valoja olla liikaa? No ei kai nyt sentään..? Jos laittaa joka puolelle tunnelmavaloja, niin ei tarvitse pitää kattolamppuja päällä ollenkaan. Talvella ja syksyllä on mukava nauttiakin tästä hämyisyydestä ja salamyhkäisyydestä kun keväällä ja kesällä saa voimaa valoisuudesta ja yöttömistä öistä.


Koitin tehdä jokin aika sitten kartongista joulutähden. Mulla oli kovin selkeät ohjeetkin siihen, mutta minä ja paperiaskartelu ei vain tulla toimeen. Aina leikkaan jonkin viivan vähän vinoon ja siitä se sitten lähteekin. Tähti ei jostain syystä halunnut liimaantua nätisti yhteen, joten ajattelin, saisiko siitä tehtyä paperinarutähden samaan tyyliin, kun monessa paikassa on nyt ollut paperinarulahjapaketteja.. Täytin tähden sakarat, että sain siitä pullean ja kieputin koko tähden elmukelmuun. Sen jälkeen kieputtelin erikeeperseoksessa uitetut paperinarut tähden ympärille. Annoin kuivaa pari päivää ja tässä tulos kartongin ja kelmun poistamisen jälkeen :) Ei täydellinen, mutta ihan kiva vai mitä? Tuolle patterikotelolle täytyisi keksiä jokin muu paikka, pistää hiukan silmään :D Samaan syssyyn tein tietysti paperinarulahjapaketinkin. Tämä on niin söpö! Laitoin nyt joulunpunaista nauhaa, kun ei tuota punaista meillä vielä kovin paljoa ole. Tämä on tehty kissanruokalaatikon päälle joka oli ensin vuorattu elmukelmulla. Jätä pohjaan iso reikä, mistä saa poistettua pahvinpalaset paperinarun kuivattua. Helpoin oli kieputtaa paperinaru kuivana laatikon päälle ja sen jälkeen pensselöidä se kauttaaltaan erikeepervesiseoksella. Tähän meni yksi vyyhdillinen paperinarua. Ihan helppoa se pahvilaatikon poistaminen ei ollut, mutta ehkä lopputulos on sen taistelun arvoinen.Mekin saatiin lunta ja joulumieli onkin huipussaan!  Kuvat on vähän hämäriä kun alkoi jo pimenemään kun sunnuntaina ehdin kameran kanssa ulos. Pakko se oli pihallekin muutamat jouluvalot saada :)Ulkokuvia ei oo stailattu yhtään vaan kävin nappaamassa ne eilen yöllä kun tulin lenkiltä :) 

Ihastelin tänään kuvista Lontoon Hyde Parkin joulutunnelmia enkä malttaisi millään odottaa! Tänään illalla lähdetään ajoissa äitin jaloista pois (tulee meille talo-ja eläinvahdiksi) ja ajellaan rauhassa kohti Helsinkiä, kunnes aamulla kone lähtee. Jos haluat käydä katsomassa Hyde Parkin joulutunnelmia, niin täältäpä niitä löytyy. Mä ehkä sekoan siellä :)

Yritän huomenna ehtiä ajastaa teille postauksen meidän reissun ajaksi. Ps. Käyhän vilkaisemassa, Kotopirkoilla on aika huikea Colorian maaliarvonta käynnissä! 

2 kommenttia

Kinkkuelämää kirjoitti...

Hauskaa Hyde Parkin reissua sinulle! Jahka kotiudut reissustasi, niin blogissani on sinulle haaste:

http://jenninkinkkuelamaa.blogspot.fi

Miia kirjoitti...

Kiitos, käynpä kurkkaamassa :)