Iltatunnelmia ja kakkua


Mulla on tänään synttärit, wohoo :) T järjesti mulle kunnon prinsessapäivän, teki kakun ja siivosi. Kuinka ihanaa! Juhlittiin siis vähän jo eilen, kun oon tänään menossa iltavuoroon. Tässä muutama tunnelmapala teillekin. Oikein luvan kanssa pimeitä kuvia, eipä näinä päivinä oikein muita saa aikaiseksi, kun ei päivänvalosta ole juuri tietoa..


Oli aika herkku kakku! Välissä oli vadelmavaniljarahkaa ja banaania, nam. Äiti  ja veljeni käväisi kahvilla, T:n äiti ja sisko kävivät ja mun kummitätikin tuli extempore kun käväisi isän luona naapurissa.


Hain Lidlistä vähän tarjottavia ja samalla ostin pari hyasinttia ja tuon söpön vaaleanpunaisen kukkakimpun, josta riittikin jaettavaksi kahteen maljakkoon. Tämän kyseisen maljakon voitin arvonnasta kun kävimme alkuviikosta Sobloggaajien kanssa Mäkelä & Roosilla, ajastan vierailusta postauksen ensi viikolle Lontoon reissun ajalle. Instagramin seuraajat saivatkin siitä jo hieman esimakua tiistaina :)
Täällä ei oo oikein mikään muuttunut, samoja nurkkia kuvaillaan :)


Nolalla on päällä Back on Trackin verkkoloimi, jonka ostin Peten koiratarvikkeelta. Moni sitä kehui etukäteen ja pakko se on todeta, että toimii! Nolallahan on nivelrikkoa ja se on nyt vanhemmiten alkanut enemmänkin vaivata. Lenkkien jälkeen on ollut vähän kankeaa menoa, autoon hyppääminen ei aina onnistu sekä makuulta nouseminen on välillä vaatinut useamman tuumaustauon. Verkkoloimen käytön jälkeen nouseminen on tapahtunut huomattavasti nopeammin, lenkkien jälkeistä "tanssahtelua" ei oo ollut ja se jopa rallittelee itsekseen kun päästän niitä yöllä vapaana ulos pissalle. Tottakai se nivelrikko etenee kokoajan ja koitetaankin nauttia jokaisesta yhteisestä päivästä.


Tuo lintuhäkki on edelleen mun suosikki ja niin monikäyttöinen. Sain sen ystävältäni muutama vuosi sitten ja tuossa se on roikkunut siitä lähtien, sisukset vain vaihtuu välillä. 


Piikkilankakranssi roikkuu terassin seinällä ja se onkin tähän mennessä ainut ulkona oleva valonpilkahdus. Olisi ihana laittaa ulkorakennuksen päätyyn ja "terassiin" valot, mutta valitettavan vähän meillä on pistokkeita ja jatkojohdon joutuisi vetää pihan poikki, mistä ajettaisiin autolla yli jatkuvasti. Jonkinlaisia jouluvaloja on toki uloskin tulossa, mutta ei varmaankaan vielä huomenna kun menen heti aamusta Kotopirkkoilemaan Tiinan kanssa. Tarkoituksena olisi saada aikaiseksi itsetehtyjä saippuoita ja kynttilöitä :) Niistä sitten seuraavassa postauksessa!

Lomakin lähestyy, enää 5 iltavuoroa ennen kun starttaamme kohti Helsinkiä!

Ei kommentteja