*Askartelua, ei vaan aina onnistu!


Miten tää syksy ja joulunodotusaika tuntuukin olevan aina silkkaa askartelua? Ei siinä, mukavaahan tää värkkäily on kunhan vaan aika (ja valo) riittäisi. Tällä hetkellä on kesken ainakin pari suodatinpussikranssia, yksi höyhenlamppu, yks oma kranssivärkkäys joka todennäköisesti lentää roskiin.. Ja mielessä tietysti sata ja yksi ideaa. Toteuttamista odottaa mm. ihanuudet Fimo-massat ja Siskonpaneelisoppaa-blogin Tiina houkutteli mua tekemään taas saippuaa ja kynttilöitä kanssaan. Saippuaa teinkin muutama vuosi sitten joululahjaksi ja edelliset kynttilänvalamiset varmaan muistattekin. Kuvansiirtokokeilut ovat olleet jälleen mielessä ja siihen löytyisi tarvittavat välineetkin itseltä, joten yritän joku päivä ehtiä. Viime kokeilullahan lopputulos ei ollut mikään huikaiseva, mutta jospa tällä kertaa parempi onni! 

Tässä ei ole kuin vähän yli viikko Lontoon matkaan enää, joten aika voi olla hieman kortilla, torstai on ainut vapaapäivä tällä viikolla ja silloin ajattelin juhlia etukäteen synttäreitäni ja syödä kakkua jos T sen mulle tekee :) Alkuviikko menee yövuoroissa ja viikonloppu sekä alkuviikko iltavuoroissa. Kampaajalla käynnit ja rahanvaihdot ym täytyy siis hoitaa alkuviikosta jos mielii ehtiä :)

Nyt sain kuitenkin valita Teippitarhalta muutaman teipin ja niistä innostuneina päätin kokeilla väsätä kortteja Kotopirkkojen DIY Joulukorttipäivää varten, joka on tänään. Minä ja paperiaskartelu ei yleensä kuljeta käsi kädessä, eikä kuljettu samaa tahtia tänäänkään. Mulla ei piisaa tarkkuus eikä kärsivällisyys. Uskaltauduin nyt kuitenkin vilauttaa muutaman pikaisesti tehdyn kortin, kun nuo teipit ovat niin kivoja. Käykäähän vilkaisemassa Teippitarhan valikoimaa, siellä on mistä valita! Itse en ollut tietoinen, että esimerkiksi ilmastointiteippiä myydään vaikkapa leopardi-kuosina.


Teipeistähän keksisi vaikka mitä, Kotopirkkojen Miiakin teki niistä sängynpäädyn! Uskon, että te onnistuisitte paremmin noiden korttienkin kanssa..


Teippitarha haluaa tarjota myös Kotopirkkojen ja blogiemme seuraajille -20% alekoodin 13.12.15 klo 23.59 saakka koodilla Kotopirkot-teippaa. Tämäkin kortti olisi ihan eri näköinen, jos olisin malttanut odotella liiman kuivumista ja liimannut nuo narun päät korttiin kiinni ;) Tai jos mulla olisi ollut jotain kivoja jouluntoivotustarroja, eikä olisi tarvinnut surkealla käsialallani kirjoittaa. Pahoittelut myös tosi tummista kuvista, näin öisin ei tuo valo oikein meinaa riittää..eikä kyllä päivisinkään. Kylläpäs nyt tuli selityksiä ;D

Tää viimenen oli ihan hauska ja tarpeeksi helppo mullekin :D Jatkossa taidan teippailla ihan jotain muuta kuin joulukortteja ja edelleen pysytellä hyväksi havaituissa valokuvista teetetyissä joulukorteissa..jospa tuon viimeisen kehtaisin laittaa Kotopirkkoihinkin näytille.

Käytiin alkuviikosta Lappeenrannassa veljeni ja hänen avokkinsa uudessa kodissa ja näpersin viemisiksi unisiepparin. Koitin jo aiemmin tehdä siepparia, mutta en keskittynyt tarpeeksi kun höpöttelin samalla toisen veljeni kanssa ja langat jäivät ihan liian löysälle. Suoran ohjeen lankojen pyörittelyyn löydät tästä. Tässä siis tämä uusi yritelmä, tuli ihan hauska, vai mitä?Unisiepparin tekoon oon laittanut ohjeita ylös Pinterestiin, niitä löytyy täältä. Sieltä löytyy myös hurja määrä muita keräämiäni ideoita, joten tervemenoa inspiroitumaan! Joulukansio löytyy myös erikseen täältä. Kansiossa olevaa kuvaa painamallahan pääsee yleensä alkuperäiseen blogiin josta löytyy usein myös ohjeita. 

Inspiroivaa viikonloppua teille kaikille!

*postaus toteutettu yhteistyössä Teippitarhan kanssa.
8 kommenttia

Jani / Kaikki Paketissa kirjoitti...

Kivojahan noista korteista tuli :) Ajatus on tärkein aina. Valon kanssa tuskailin eilen. Taivas pimeni jo kolmelta ja kuvaus jäi kesken. Jos sitä nyt aamulla muutaman kuvan saisi napattua :)

Miia kirjoitti...

Joo niinhän se on tärkein :) Kyllä oikeen harmittaa tää pimeys kun ei päivisinkään saa otettua kunnollisia kuvia! Tulis jo se lumi niin vaalenis maailma :)

Miia kirjoitti...

Ihanan yksinkertaisia kortteja!! 😊👍 Mie diggaan!

Tiina Siskonpaneelisoppaa kirjoitti...

Täällä jo suunnitellaan saippuoita ja tonnikalasäilyketölkit on jemmattu kynttilävaluja varten! Menispä tämä alkuviikko äkkiä!

Sari / Usva kirjoitti...

Jotenkin kuulosti tutulta sun teksti. Joulun alla on aina sata projektia päällekäin ja aina ei kaikki mene ihan putkeen... omasta mielestä. Mun mielestä noi kortit on kyllä ihania, tykkään :)

Jovelan Johanna kirjoitti...

Hahaa! Joskus se vaan on niin, että kun pitäis tehdä, ei meinaa tulla mitään ja toisena hetkenä taas kun ei ole tehtävä, kaikki menee kuin itsestään;D

Mukaviahan nuo ovat! Kyllä käsin tehdyssä saa näkyä se, että käsin tehdään!

Miia kirjoitti...

Tiina, mä kanssa säilöin jo muutamia tonnikalapurkkeja ja mietiskelin saippuamuotteja :) Pringlestuubeja ei oo nyt saatavilla..

Sari, Voi kiitos :) Projekteja on mukava tehdä kunhan aika riittäisi!

Johanna, Näinhän se on :D Varsinkaan sillon ei onnistu jos olis pakko onnistua :D

Marika Koskimäki-Ketelä kirjoitti...

Tykkään, minusta noi on just hyviä!