Himmeleitä siellä ja himmeleitä täällä


En oo koskaan aiemmin tehnyt himmeleitä, mutta nyt innostuin kun sain Happy Mondayn paketista myös pillejä. Oletin, että himmelien tekeminen on piiruntarkkaa hommaa ja pitkäpiimäistä vääntämistä. Kuinka väärässä olinkaan! Siskonpaneelisoppaa-blogin Tiina lupasi neuvoa mut alkuun ja säntäsinkin pillipusseineni heille. Siinä kahvikupposen äärellä hölpöttäessä himmelinosia valmistui tuosta noin vain! Tein nämä kaikki himmelin osat siinä parissa tunnissa vähän toisella kädellä kun meillä juttua riittää ja keskityin siihen höpöttämiseen pääasiassa :) Yhdistelin osaset kotona ja kiinnitin kattoon.


Hieman hankala kuvattava se kyllä on :) Osaset koostuvat siis peruskuutiosta, jonka ohjeet löydät täältä.  Tein erikokoisia palasia, isoimmat ovat koko pillin kokoisia, keskikokoiset 10cm pituisia ja lyhyimmät 6cm pituisista pilleistä. Käytimme Tiinan kanssa lankana hopealankaa, jota olikin helppo pujottaa pillien läpi ja sen sai myös solmittua tiukasti. Kokeilin tehdä myös himmelitimantin (kuva löytyy instagramista) ja aion koittaa myös himmelitähteä :) Himmelikranssi ei olisi hullumpi sekään. Linkeistä löydät ohjeet kuhunkin. Himmeleitä siellä, himmeleitä täällä! 


Ei ole lunta vielä meillä, sitä kovasti odotellaan! 


3 kommenttia

Tiina kirjoitti...

Kaunis himmeli.

aNNa kirjoitti...

Täällä tehdään omaa himmeliä niinku iisakin kirkkoa ..ans kattoa kuinka käy =P :D Kaunis aikaansaannos siellä :) Ja kiitos hopealanka vinkistä ..heivaan hetimmiten oman karhunlankani mettään :D

Miia kirjoitti...

Tiina, kiitos paljon! :)

aNNa, joo heivaa ihmeessä, tota hopealankaa oli helppo käytellä kun ei turhia taipuile.