Halloweenkoristeita


Viime vuonna pidimme yhteiset kolmekymppiset Halloweenina, täältä voit lukea lisää. 





Tänä vuonna taloa ei koristella sen kummemmin Halloweenia varten, vaikka pääsenkin juhlimaan sitä KurpitsaVillaan :) Jännää nähdä, millaista Kurpitsavillassa on! Muistellaan kuitenkin hieman viime vuotisia koristeita, josko saisitte teidän koristeluihin jotain ideoita.
























Hurjan Mr. Screamin toteutin vauvojen harsoista. Alle muotoilin kanaverkosta haamun muotoisen rungon ja päälle heitin harsoista ommellun palasen. Tuohon käytin muistaakseni 4 harsoa. Päälle vielä Scream-naamari ja valmis! Tuo on illalla niin pelottava helmojen lepattaessa tuulessa..























































Hautakivet toteutettiin sahaamalla kuviosahalla jonkun sortin jämälevystä hautakiven muotoiset palaset. Pikaisesti suhautin ne harmaalla kilikalimaalilla ja päälle kirjoittelin vapaalla kädellä muutamat tekstit. Takana pieni listan pätkä pitää "kivet" pystyssä. Tuo harmaa pohja toimisi paremmin vähän sutattuna, mutta pimeässä ajaa kyllä asiansa :)









Veriset kynttilät onnistuu valuttamalla valkoisten kynttilöiden päälle punaista steariinia. Aika hauskat tuli :) 





Ulos tein tällä tyylillä hämähäkkien pesän, joka oli myös erittäin pelottavan näköinen illalla. Koitan muistaa käydä etsimässä sen ja napsaisemassa huomenna illalla kuvan. Edit. En nyt äkkiseltään löytänyt sitä, joten joudutte tyytyä kuvitteluun. Laitoin valkoisen polvisukan sisälle tennispallon, jonka ympärille kiedoin pari muuta valkoista sukkaa. Kiinnitin sukkien sisälle ja ulkopuolelle muovihämähäkkejä kuumaliimalla, jonka annoin venyä jotta se näyttäisi hämähäkinseitiltä. Araknofobikolle se oli aika kauhistus jo tehdäkin, vaikka toki tiesin hämähäkkien olevan leluja :D Lisää ideoita olen kerännyt pinterest-sivulleni.





Käyhän katsomassa ja äänestämässä Kotopirkoissa parasta Halloween-koristelua :) äänestäneiden kesken arvotaan Handmade by Heinin Skull-kaulakoru!





2 kommenttia

aNNa kirjoitti...

Tyttö pyysi halloween bileitä :D Oon keränny ideoita sieltä täältä mitä vois toteuttaa :) Täältäkin hautakivi idea mukaan ;)

Miia kirjoitti...

Voi ihanaa! Halloweenbileet on kyllä kivoja! Mulla on vähän asuongelmaa :D