Keittiösuunnitelmia


Jes jes, keittiöstä tulee taas vähän enemmän mun näköinen! Ehkä muistattekin, kun maalailin tuon senkin valkoiseksi. Laitoin sen päälle Ikean taulun, kun ei muutakaan siihen hätään ollut. Mietin kuitenkin alusta lähtien, että vanhasta ikkunankehyksestä tehty peili olisi siihen sopivampi ja olen odotellut josko sellainen tulisi vastaan. Saltunraitin Anna on niin taitava käsistään ja ehdotti, jos tekisi mulle sellaisen. JES! 


Peili sopikin paikalleen paremmin kuin hyvin. Seuraavana mulla olikin mielessä heivata vihdoin keittiöstä Ikean hyllyt ja se ruskea vitriini, minkä ostimme edelliselle asunnolle pähkinäkauden jyllätessä. Siis silloin, kun olin sitä mieltä, että valkoisia kalusteita meille ei tule ja kaikki valkoinen on muutenkin yäk. Nyt ollaan askel lähempänä sitäkin, kun bongasin Facebookin kirppikseltä ihanan emännänkaapin meille keittiöön. Värikin olisi kivan piristävä, mutta valitettavasti maalit lohkeilee niin isosti, että täytyy varmaan tuo maalata uudelleen. Lisäksi se kaipailee toista ikkunaa, uutta takalevyä ja taakse uusia jalkoja. Ei paha! T varmasti kiittelee vaimon ostoksia :D Emännänkaappi tulisi siis vitriinin ja hyllyjen tilalle, tuohon senkin viereen. Olisiko maaliehdotuksia? Ajattelin jotain vanhaa turkoosia tai ehkä harmaata, ettei vallan valkoiseksi kaikki menisi. Mieli saattaa tietysti muuttua nopeasti :D Kalkkimaalihan olisi aika kiva ja pinnasta tulisi samanlainen kuin senkissä, mutta siitä on erittäin hankala pyyhkiä pölyjä, joten ehkä jokin muu maali voisi tulla kyseeseen. Ystäväni lupasikin jo ostaa vitriinimme, joten tämähän on melkein säästöä! Toinen samanlainen vitriini etsii vielä uutta kotia. 
[kuva on myyjän myynti-ilmoituksesta]
Nyt sitten odotellaankin sitä, että saisimme keittiön lattian vaihdetuksi joskus samaan harmaaseen laminaattiin, mitä olohuoneessa ja makuuhuoneessa jo on. Emännänkaapin laittamisessakin jokin aika varmasti menee, nyt kun T on reissuhommissa Helsingissä ja näin ollen oon viikot eläintarhani kanssa päinsä ;) Askelta lähempänä ollaan kuitenkin!

Yllätyksellistä loppuviikkoa!Ei kommentteja