Tällä viikolla


Vappu meni niin nopsaan, ettei kissaa ehtinyt sanoa. Ihanat ilmat houkuttelee ulos, kesä on tullut! Seinäjoella on tosi iso vapputori ja olimmekin ystäväpariskunnan kanssa siellä hämmästelemässä ihmispaljoutta. Kävimme Seinäjoelle avatussa Valkoinen puu-nimisessä kahvilassa juomassa päiväkahvit. Upea, avara kahvila ja suussasulavia herkkuja! Suosittelen vierailemaan. Vapputorin jälkeen lähdimme Alajoen perinnealueelle grillaamaan makkaraa ja vaahtokarkkeja. Innostuimme ulkoilemaan koko päivän, olimme vasta 21.30 aikaan kotona. Oli niin mukava päivä!

Alkuviikon olin aamuvuoroissa ja molempina päivinä nukuin piiiitkät päikkärit. Tänään mulla on yövuoro, joten ehdin vähän siivoilla kotona. Tehokas päivä on ollutkin. Lakanat ovat kuivamassa ulkona, koirat on lenkitetty [ja kävivät ne uimassakin...], koulin vähän kesäkukkien taimia ja koti on siivottu. On pirteä olo pitkien yöunien jälkeen ja illalla tiedossa grillailua anoppilassa T:n sisarusporukalla.  


Olen miettinyt meidän paviljongin kohtaloa. Rimat alkaa olla tosi huonossa kunnossa, enkä tiedä kestääkö se enää koko kesää. Aikomuksena oli, että rakennettaisiin samoilla mitoilla uusi paviljonki, mutta saa nyt nähdä. Nyt on uuden ruohonleikkurin ja kattomaalien ostoa tiedossa, joten paviljonki odottakoon. Uudet puiset paviljongit maksoivat 1000€:stä eteenpäin, joten sellaista ei osteta. Keksin sille rahalle paljon parempaakin käyttöä, enkä halua metallista paviljonkia. On ollut niin ihanat ilmat, että ehkäpä sen voisi kuitenkin laittaa kesäkuntoon nyt toistaiseksi ja katsoa sitten myöhemmin kesällä, josko olisi aikaa ja varaa rakentaa se uudelleen. On siinä ihana loikoilla kirja kädessä! 


Kesäkukat nostaa päätään mullasta ja kesä tuli rymisten. Toivottavasti ei enää tule takapakkia. Olisi ihana, kun koko kesä olisi pitkästä aikaa lämmin. Näin juuri Facebookissa erään tuttavan jakaman kuvan, joka kertoi, että viime vuonna tänä päivänä satoi lunta! Tänään kuitenkin saadaan nauttia aurinkoisesta +20 asteesta. Lenkilläkin tarkeni pelkällä t-paidalla. Kuinka ihanaa! 
Mä lähden nyt sinne kirpparille ja ehkä voisin käväistä samalla parissa kesäkukkamyymälässä.. 

Mukavaa viikkoa teille, palailen varmaankin loppuviikosta kun on yövuorojen jälkeen pari vapaapäivää!

Ei kommentteja