Asuntomessut Part 3

Palataan vielä asuntomessuille.

Talo Markki oli minimalistisen kaunis, avara ja valoisa. Tässä talossa on helppo hengittää ja yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja.


Tässä vaiheessa alkoi tulla jo hieman turnausväsymystä ja kuvat ovat jääneet vähemmälle. 

Sarkoan rakentamasta Talo Nixistä jäi päällimmäisenä mieleen ihan huikaisevan upea näköala yläkerran parvekkeelta. Roikkuvat valaisimet tiskialtaan päällä olivat myös hauska idea ja pääsin ensimmäisen kerran ihmettelemään nestemäistä tapettia.


Sitten päästiinkin koko asuntomessujen suosikkiini ja kamera alkoi taas laulaa! Tässä talossa oli hauska pohjaratkaisu. Huoneet olivat kodikkaita, valoisia, avaria ja lämpöisiä. Pientä kimallustakin löytyi. Upea kohde! Kyseessä on tietenkin Villa Roihu, jota hehkutinkin jo Facebook-seinälläni heti bloggaajapäivästä tultuani. Kaikki yksityiskohdat oli mietitty tarkasti, huoneet olivat kunnon kokoisia, terassi oli upea. Makuuhuoneessa oli sängynpäätyseinän takana pieni walk in closet-tyylinen tila vaatekaapeille, jollaisia bongasin muistakin kohteista. Niin kätevä! Liesituuletin oli piilotettu kristallikruunuun. Kylpyhuoneen ja WC:n laatat ovat ihanat. Roihussa sisustussuunnittelijana toimi Ilona Lassila, joka voisi tulla meillekin sisustamaan ihan koska tahansa. 
Viimeisenä tutustuimme Kannustalo Pohjanmaahan, joka oli myös todella upea. Tässä kohteessa oli mustaa väriä käytetty rohkeasti ja lopputulos oli mahtava. Musta pönttömuuri vangitsi katseen olohuoneessa. Tilat olivat avarat ja hieman dramaattisesti tummanpuhuvat. Keittiössä ikkunat antavat kahteen suuntaan valoa tulvien ja upeat pellavalakanat houkuttelivat päiväunille. Sisustussuunnittelijana toimi Helena Karihtala.


Tähän päättyvät asuntomessupostaukset tältä erää. Mitä tykkäsitte? Aiotteko mennä käymään? Mä aion todellakin, haluan nähdä loputkin kohteet!

2 kommenttia

Lumikallion Outi kirjoitti...

Jotenkin tuo Kannustalo Pohjanmaa tekee vaikutuksen muhun, nuo ikkunat tiskiallastason päällä on ihanat! Kaikki kohteet kyllä varmaan upeita omalla tavallaan. Lisään blogisi lukulistaani, facessa olenkin jo ehtinyt tykkäillä sivustasi vähän aikaa. :) Blogissani on meneillään arvonta, tervetuloa osallistumaan. <3

Miia kirjoitti...

Ne ikkunat oli kyllä aivan ihanat! Kiva juttu, mä kävin osallistumassa :)