Seinäjoella sisustuskaupoillaPääsimme jälleen SObloggarien kanssa vierailulle Seinäjoen alueen yrityksiin.  Ensin vierailimme GLO Interiorissa ja sen jälkeen Sapirassa. Sisustusliikkeet on kätevästi Torikeskuksessa vierekkäin ja usein tuleekin pyörähdettyä molemmissa samalla kertaa.

GLO Interiorissa on upeita sisustustuotteita sekä jonkin verran myös vaatteita ja asusteita. Paljon valaisimia, sisutusesineitä, muutamia huonekaluja, tekstiilejä. Tuotemerkeistä voisin mainita muutaman: Nicolas Vahe, Nordal, Bloomingville ja Tine K Home. Glo Interiorista löytyy monipuolinen valikoima moneen makuun, varmasti kaikki löytävät jotain. Itse olisin voinut hussata täällä kuukauden palkan tuosta noin vain ;) Ihanat värit houkuttelevat kovasti ja taidankin poiketa liikkeessä piakkoin uudelleen. Kuvat kertovat varmasti enemmän.

Glo Interiorin jälkeen kipaistiin vastapäätä olevaan Sapiraan, joka onkin ollut mun luottokauppa jo vuosia. Ei vain parane liian usein poiketa, kummasti huomaa aina jotain ostavansa :D Sapirasta löytyy nykyään myös Greengaten astioita, ihanaa! 
Sapirassa on paljon Riviera Maisonin, Lennolin, Lexingtonin, Svaneforsin, Sian, A-Collectionin ja monen muun tutun merkin huonekaluja, piensisustusesineitä ja tekstiilejä. Heillä on myös omia Kauhavalla valmistamiaan tuotteitaan myynnissä, mm. ihanat jenkkikeinut! Sapirassa on myös kehystyspalvelu, joka on todella suosittu.
Sobloggarit pörräsivät edestakaisin liikkeestä toiseen. Ihastuneita huokaisuja kuului joka puolelta ja varmasti kaikille löytyi omat suosikkituotteensa. Illan päätteksi pääsimme tutustumaan uuteen vohvelikahvilaan Widamiin, joka oli kätevästi ihan Sapiran vieressä. Widamin etiopialainen omistaja Mimi kertoi valmistavansa vohvelit belgialaisella reseptillä. Vohveleita oli saatavilla sekä suolaisia, että makeita ja lisäksi kahvilasta sai voileipiä, kroisantteja, salaatteja, kakunpaloja, piiraita jne. Sisustus oli mukavan avara ja maanläheinen ja kuormalavoista koottu tiski hauska yksityiskohta.


Itse päätin maistaa suolaista vohvelia. Olen aina syönyt vain makeaa vohvelia ja mietinkin etukäteen, miltäköhän suolainen maistuu, mutta se oli kyllä todella hyvää! Kanavohvelissa oli kanaa, tomaattia, salaatteja, herkullista kastiketta ja kaiken pohjalla ihana rapea vohveli.
Aurinkoinen kahvilayrittäjä Mimi :)

Kiitos paljon kaikille yrityksille mukavasta illasta! 

Muiden SObloggarien postauksia pääset lukemaan esimerkiksi täältä, täältä, täältäEi kommentteja