Virkkausinspiraatiota haeskelemassa


Keväisin ei jostain syystä virkkaus innosta lähellekään niin paljon kuin syksyisin, joten inspiraatiota täytyy hieman haeskella. 

Mulla on tulossa yövuoroja ja aika kuluisi mukavasti virkatessa. 
Nemokustannuksen julkaisemasta Virkkuri 3 kirjasta löytyy ideoita joka lähtöön!
Olen aiemmatkin kirjat kahlannut läpi ja kirjoista löytyy hauskan erilaisia ideoita. Vai mitä sanot esimerkiksi passipussista, halonkantimesta tai mehiläispelistä?

Kirjassa on selkeästi eritelty eri kategorian virkkaukset, joten tietyntyyliset ohjeet löytyvät helpolla. Ohjeista löytyy myös vaikeusasteikko ja on erillinen merkintä, jos työssä tarvitaan myös ompelua käsin tai koneella. Lopussa on vielä ohjeet silmukoihin. Molla Millsin ohjeissa on aiemminkin ollut erilaisia virkkauskuvioita ja tästäkin opuksesta löytyi mm. pikseleitä ja ruutuja. 


Virkkausohjeita löytyy laidasta laitaan! Laituriviltti oli aika ihana ja isommassa koossa tehtynä siitä saisi myös oivan picnicviltin. Kylppärikassin tiilikuvio näyttää upealta virkattuna ja kylppärikassihan olisi enemmän kuin tarpeen tulevilla lomamatkoilla. Virkattu kettinki on myös ehdottomasti työlistallani! En vielä tiedä mihin sitä käyttäisin, mutta se olisi upean näköinen vaikkapa joulukuusessa. Mitähän näistä alkaisi ensimmäisenä virkkaamaan?


Mitä te virkkaatte keväällä tai kesällä?

Postaus toteutettu yhteistyössä Nemokustannuksen kanssa.

Ei kommentteja