Bloggaajien katujuhla Seinäjoen Asuntomessuilla


Eilinen oli mahtava päivä. Pääsin n. 50 muun bloggaajan kanssa tutustumaan Seinäjoen asuntomessualueeseen. Mehän kävimme tammikuussa myös asuntomessualueella, mutta nyt pääsimme ihastelemaan lähes valmiita taloja ja pihoja. 


Mistähän aloittaisin? Aloitan kiittämällä Tiinaa ja Hannaa, jotka järjestivät bloggajien katujuhlan. Kiitos myös yhteistyökumppanit Hotelli-Ravintola Alma,  kahvila Valkoinen Puu, Mallaskosken Panimoravintola, Kupilka, rakennusliike Sarkoa, Lapuan Kankurit, Pro Agria ja Seinäjoen kaupunginteatteri

Aloitimme päivämme kokoontumalla Kimara Katariinan pihaan. Hotelli-ravintola Alma tarjosi meille kreikkalaista salaattia, Alman perunasalaattia, savulohileipää, häränrintaa ja punasipulihilloketta vaalealla leivällä sekä kasvisrieskarullaa. Saimme myös kuoharilasit käsiimme. Mallaskoski maistatti olutmerkkejään, joita tarjoiltiin hauskasta pyöräkärrystä. Jälkiruokana oli Valkoisen Puun kolmea erilaista kakkua, jotka olivat niin suussasulavia! Jep, maistoin kaikkia kolmea ;) Saimme mukaamme Kupilkan retkiaterimen ja Lapuan kankureiden servetin.


Hipsimme sisälle ihastelemaan Kimara Katariinaa, modernia pohjalaistaloa. 


Kimara Katariinassa oli ihanan vaalea  ja rauhallinen värimaailma. Räsymattoineen ja puusohvineen se oli todella moderni pohjalaistalo. Talossa oli erikoisuutena myös hissi. Upea talo!

Seuraavaksi päästiin rivitaloasunto Pentikiin.
Pentikissä oli upea erikoinen seinä. Lattia oli myös hauskan erilainen ja toi omanlaistaan fiilistä. Makuuhuoneessa ihanan harmoninen tunnelma ja betoniset valaisimet ihastuttivat.

Vuorossa oli ehdottomasti erikoisin asunto. Seinäjoen Kaupunginteatterin Lainahöyhenissä-musikaalin päätähdelle Zazalle tehty asunto. Zaza kylpee shampanjassa terassilla työmiehille lirkutellen eikä nuku ollenkaan.


Tämä asunto oli ehdottomasti hauskin kohteemme. Teatterin väki kertoi Zazasta ja tarjosi monet naurut.

Koska kuvia kertyi monta sataa ja talojakin oli useampi, jaan postaukseen useampaan osaan. Upeita taloja on vielä tulossa esittelyyn! Palataan pian :) 


2 kommenttia

Villa Bohemian kirjoitti...

Kiitos jotta lähdit messiin :) Taloista löytyy kyllä näillä messuilla luonnetta. Ja se ihan kaikki luonne ei parhaimmistakaan valokuvista välity. Paikan päälle on lähdettävä aistimaan ja kokemaan tätä herkkua. Onneksi siihen on mahdollisuus kokonaisen kuukauden verran kunhan messu portit aukeavat :)

Miia kirjoitti...

Nimenomaan, pakko siellä on käydä kiertämässä kaikki kohteet :)