Asuntomessut part 2

Asuntomessukierros jatkuu.

Lakean puukerrostalo Mäihässä oli myös kaksi kohdetta. Puu oli näkyvillä myös huoneistojen seinissä sekä rappukäytävässä upeasti. Koko rappukäytävä tuntui ihan erilaiselta, kuin normaalissa kerrostalossa. 

Ensimmäinen kohde MUUBS oli suunniteltu sinkkumiehelle. Täältä ei rouheutta ja miehekkyyttä puutu!


Mäihä Lustosta löytyy mun suosikkiparveke, ihana! Sekä MUUBSin että Luston sisustuksesta vastasi Mäkelä & Roosin Maria-Elina Sanjanen. Lustossa oli myös hauska aktiiviviherseinä, joka puhdistaa aktiivisesti sisäilmaa sen lisäksi, että on hauska sisustuselementti.


Pikkuisen Paree oli erittäin vaalea ja valoisa. Tässä kohteessa oli nähtävillä Virpi Mäkisen taidetta, upeaa! Ihanat vaalea pinnat ja mikä määrä valoa! Myös keittiö oli todella kaunis, vaikka ei niin omaa tyyliäni olekaan. Saunasta pystyi tiirailla helposti ohikulkevaa liikennettä :D ja myös tietysti toisinpäin. 
Puutarhasuunnittelusta vastasi MKN Maisemapalvelut, Marika Turpeinen. Marika oli suunnitellut myös Kimara Katariinan ja Tulikivimyllyn pihat. Harmi, että pihakuvat jäivät ottamatta, mutta käykäähän asuntomessuilla kurkkimassa!

Seuraavana vuorossa oli Hartman Koti Ruutu. Ihanan valoisa, ajaton ja täynnä upeita yksityiskohtia! Kompaktin kokoinen talo pikkuisella kesäkeittiöllä ja pihasaunalla. Sisustussuunnittelijana Room2, Elina Ristimaa. Puutarhasuunnittelusta vastasi Ellenin pihat ja puutarhat, Niina Niinistö. Niina oli suunnitellut myös kohteet Villa Roihu ja Lumiance. 

Ruudusta mieleen jäi päällimmäisenä upea Tuukka Kivirannan kuvista toteutettu kollaasi, avara keittiö sekä upea kylpyhuone.
Palaillaan vielä Part 3:n verran pikapuoliin!

Ei kommentteja