Pyykinkuivausteline heinäseipäistä


Meillä hajosi sellainen pyörivä pyykinkuivausteline joskus aikoinaan, kun kaadettiin koivuja meidän tontin reunasta. Ajateltiin ostaa myöhemmin uusi, mutta asia on vain siirtynyt. Eihän se sellainen pyörivä teline kovin kaunis ole., joten päätettiin tehdä itse väliaikainen teline.

Tahtoisin sellaisen vanhanaikaisen puusta tehdyn telineen, esimerkiksi tälläisen (linkki pinterestin kautta löydettyyn kuvaan), mutta tämä varmasti ajaa asiansa jonkin aikaa. Veljeni sattuikin sopivasti tulla meille tänään yövuoronsa jälkeen ja ruvettiin yhdessä rakentelemaan pyykkitelinettä. Tämän rakentamiseen ei varmaan sen kummempia ohjeita tarvita. Kokeillaan, kestääkö tuollaisenaan vai täytyykö laittaa sivuihin vielä tukipuut. Kyllä tuossa muutaman lakanan saa kuivattua paremmin kuin sisällä :) Tykkään kovasti, sopii tähän meidän vanhanaikaseen pihaan. Nurmikko muistuttaa tällä hetkellä lähinnä viidakkoa, meillä hajosi ruohonleikkuri totaalisesti ja uusi haetaan ens viikolla. 


Istuttelin myös kesäkukkia lisää, pelargoniat on niin mun suosikkeja. Huomenna meillä on bloggaajapäivä Seinäjoen asuntomessuilla ja innolla odotan, miltä siellä näyttää tällä hetkellä! Tammikuussahan kävimme viimeksi siellä, mutta nyt on eri kohteita ja talot jo valmiimpia.

Kertokaahan mitä tykkäätte tästä tee-se-itse pyykinkuivaustelineestä! 

Palaillaan :) 

Ei kommentteja