Suomen Taidetarvike ja Rustiikkitupa

Pääsimme käymään SObloggarien kanssa vierailulla Suomen Taidetarvikkeessa Seinäjoella. Olen aiemminkin kyseisessä liikkeessä vieraillut ja joka kerta yllätyn sitä valtaisaa tavaramäärää. 

Posliinia, lasia, kalligrafiavälineitä, nukkeja.. Järjetön valikoima! Ei varmaankaan montaa tuotetta oo, joita ei tästä liikkeestä löydy. Kuvat kertokoon enemmän :)

Nukkeja saa joko ostaa itse kasattavaksi tai sitten niitä voi ostaa valmiina myymälästä. Taidetarvikkeella oli yksi seinällinen nukkeja esittelyssä, aika huikean näköisiä! Liikkeen tiloissa alkoi 20.4. nukkejen myyntinäyttely, jonka tuotto menee syöpäsairaille lapsille. 
Näyteikkunalla oli Rustiikkituvan upea näyttely. Käykäähän vilkaisemassa, se on 15.5. saakka. Upeita keramiikkaesineitä, mun suosikkeja on What's up birdy-sarja. Niin suloisia! Nuo ylläolevassa kuvassa olevat ikkunat on kanssa huikean hienoja!

Oli kiva vierailu jälleen, kiitos paljon Taidetarvikkeen Merja! 
Meillä on mukava porukka SOblogeissa ja on aina kiva nähdä. Tällä hetkellä on myös uusien haku päällä, eli SOblogien Facebook-sivulle hakemusta jos olet eteläpohjalainen ja bloggaat säännöllisesti :) 


Ei kommentteja