Pika DIY-Sängynpääty

Oon jo piiiitkän aikaa kaipaillut sängynpäätyä. Remontin yhteydessä (tais olla vuosi 2014 :D) päätettiin laittaa taulu sen verran korkealle, että alle mahtuu sängynpääty. Vanha ladonovi olisi ollut ihana, mutta sänkymme on 180cm leveä, eikä sen kokoisia ladonovia niin vain löydetä. Ei sen puoleen, että olisin löytänyt minkään kokoista ladonovea. Ystäväni on ulkoistanut mulle tässä kaikenlaista tavaraa ja erään hauskan illan päätteeksi sain häneltä valmiiksi maalattuja vanhoja lavoja. Lavat olikin eri kokoisia kuin yleensä ja eihän ne mun autoon sopinutkaan, joten sidottiin ne paalinaruilla ystäväni auton katolle ja hän kuljetti ne mulle seuraavana päivänä. Edelleen naurattaa se sitomisoperaatio. Normaali ihminen olisi voinut käyttää liinoja, mutta meistä kumpikaan ei hallinnut niiden kiinnitystä, joten paalinarulla mentiin :D Hyvin pysyi! Tämän samaisen ystävän kanssa tulee aina tehtyä kaikkea tälläistä hullua, mille saa nauraa vuosien päästäkin. 


Jopas lähti juttu lentämään.. Joka tapauksessa. Eräänä vapaapäivänä hääräilin täällä yksikseni T:n ollessa töissä. Tarkoituksena oli tehdä lavoista sängyn runko ja heivata sänky pois, mutta päädyinkin nyt ensin laittamaan lavat päädyksi. Toinen lava on leveämpi kuin toinen, mutta ei haittaa mun silmää ainakaan toistaiseksi. Kaksi tuollaista leveää lavaa olisi ollut liian leveät yhdessä. Lavoja ei kiinnitetty mitenkään, sänky tukee ne seinää vasten. Pallovalot ajattelin vielä viritellä tuohon lavojen päälle. 
Mitä pidätte? 


Nyt aion mennä jatkamaan kaappien tyhjäystä. Mulla on Lakeuden shoppiksella kirppispaikka ja vaatekaapit sain jo tyhjättyä. Suurimman osan vein kirpparille, joitain vaatteita kierrätykseen ja loput tekstiilikeräykseen Kappahliin. Kummasti tuleekin tilaa ja hyvä mieli! 

Kivaa päivää kaikille, kohta se viikonloppukin sieltä koittaa :)

4 kommenttia

Lea kiertoidea kirjoitti...

Mukavan näköinenhän siitä tuli! En muuten edes huomannut, että lavat ovat erikokoisia ennen kuin luin tekstin :)

Miia kirjoitti...

Lea, kiitos paljon :) Hyvä jos ei pistä silmään muillakaan!

Marika Suomi kirjoitti...

Tykkään tietty, lavat on meilläkin samassa käytössä :) Puuhakasta päivää ja toiv nähään huomenna!

Marika Suomi kirjoitti...

Tykkään tietty, lavat on meilläkin samassa käytössä :) Puuhakasta päivää ja toiv nähään huomenna!