DIY Minimaailma -valmiina vihdoin!

Huomenna alkavat Pytinkimessut, jossa mun tekemä minimaailma on esillä muiden Kotopirkkojen kivojen juttujen seassa, joten ajattelin vihdoin postata tännekin valmiista tuotoksesta. Täältä löydät edellisen postauksen minimaailman valmistumisesta. Mun on pakko tehdä tälläinen kotiinkin kesäksi!Minimaailman tekoon käytin paljon Pinterestin apua. Keräsinkin sinne omaan miniature-kansioon ideoita muistiin, käyhän vilkaisemassa! Koti Hyppysissä-blogin Sari on tehnyt nuo upeat pienet talot, jotka löytyy myös messuilta.
Minimaailmaan pystyi hyödyntämään paljon luonnon antimia. Itse käytin tässä pientä kuusta, puolukanvarpuja, jäkälää, sammalta, keppejä, kiviä ym. Fimosta oli helppo muotoilla talo lasipurkin päälle, sekä sienet, kivikaari ja kynttilät. Halkopinon liimailin kasaan pienistä kepinpalasista ja puksipuu syntyi sammalesta rautalangan avulla.


Näistä kuvista hieman huonosti näkee tuota minimaailmaa, mutta tule toki Pytinkimessuille niin pääset katsomaan lähempää! Ideataskublogin Niina on tehnyt tuon upean mosaiikkiruukun. Niina pörräilee osastollamme ampparina lauantaina ja ohjaa lapsille siementen istuttamista. 

Nähdään messuilla!

Ei kommentteja