Betonipastalla betoninen pinta

Olettekos kuulleet betonipastasta? Enpäs ollut minäkään, ennenkuin bongasin moisen Creative Companyn eli CChobbyn nettisivuilta. Sivuilta löytyi myös muutamia ideoita pastan käyttöön. Betonipasta on vesipohjainen erikoismaali, jolla saat betonimaisen pinnan.
Minähän intopinkeänä päätin koittaa kyseistä maalia, huikea keksintö! Betonipastalla saisi esimerkiksi pöydän betonisen näköiseksi ilman, että pöytä tulee painamaan monta sataa kiloa.


Koitin nyt aluksi ainakin pastaa hieman pienempiin esineisiin. Lastaa en nyt tähän hätään lähtenyt etsimään ulkorakennuksista ja halusinkin esineisiin hieman rouheamman ulkonäön. Sudin betonipastan ihan vain siveltimellä pariin kertaan ja lisäsin tumman ja vaalean lasitteen päälle.  En hionut pintaa yhtään, tasaisempaa jälkeä saisi aikaan lastalla sekä hiomalla pintaa hieman ennen lasitteiden laittoa. Tällä kertaa käytin muutamaa leivosvuokaa, säilykepurkkia, lasipurkkia sekä -pulloa ja maitopurkista nopsaan muotoiltua taloa. 


Mitä pidätte? Eikö ole vallan upea tuote! Tilasin CChobbyltä myös suloisia pieniä kylttejä kesän istutuksiin, pienenpieniä saviruukkuja, helmifimomassaa sekä metallilankaa. Helmifimoa ja metallilankaa aion koittaa vielä myöhemmin, postaan sitten mitä sain niistä aikaiseksi.

CChobbystä löytyy hurjan paljon askartelutuotteita, sekä yksityisasiakkaille, että isompia eriä ostaville. Askartelutuotteita löytyy kaikenlaiseen askarteluun ja esimerkiksi puisia kirjaimia löytyy monella eri fontilla. Tiedän, että ystäväni on ainakin etsinyt pitkään puukirjaimia jotka eivät maksa maltaita ;) Maalaus, paperiaskartelu, helmet, muovailutuotteet, työvälineet.. Kaikki löytyy samasta paikasta. Tervemenoa kurkkaamaan! 

*Postaus toteutettu yhteistyössä Creativ Companyn kanssa. 

6 kommenttia

Virpi Mansikkamäki kirjoitti...

Tosi kiinnostava tuote 😃. Rajattomat käyttömahdollisuudet🙋.

Niina / Ideatasku kirjoitti...

Kaunis pinta tuolla betonipastalla tulee kyllä! Pitää kyllä joskus kokeilla!

Tanja R kirjoitti...

Ei vitsi miten siisti juttu! Koitin tuntitolkulla löytää betonikukkaruukkuja - enää en tarttee!

Kiitti vinkistä :)

Miia kirjoitti...

Niinpä, oli tosi kätevää tavaraa :) ruukut ei painakaan niin paljon! Siskonpaneelisopassa oli tosin koitettu saviruukkuun ja se alkoi kuplia, joten sitä ei voi suositella..

Henna/Oh my white kirjoitti...

Kiinnostaa kovasti tää betonipasta. Onnistuisikohan sillä muovisten kukkaruukkujen päällystäminen?

Miia kirjoitti...

Kyllä mä uskon että onnistuu, kun se ei hengitä. Saviruukun päällystäminen ei onnistunut, tai betonipasta alkoi kuplimaan jälkikäteen. Suosittelen kokeilemaan!