Väsynyt viikko

Pytinkimessut on onnellisesti ohi ja meillä oli niin mukavaa! Paljon messuhälinää, uusia kasvoja juttelemassa, naurua muiden kotopirkkojen kanssa.. Ihana viikonloppu!
Tiesinkin etukäteen että noiden vapaiden jälkeen on tulossa aikamoinen putki töitä, 12pv töitä ja vain yksi vapaa siellä keskellä, joten tässä ei nyt ihan kauheasti oo ehtinyt mitään erikoista tapahtua. Pytinkimessuilta ostin helmililjoja, jotka sulostuttavat ympäri taloa edelleen. 


Lauantai-illalla olin juhlimassa ystäväpariskunnan"noin 60v bileissä" ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen ja se varmaankin verottaa hieman tätä oloa. Olen todella naatti joka päivä, eikä oikein jaksa töiden lisäksi muuta kuin käydä lenkillä ja makoilla sohvalla. Meillä tosin todettiin hometta töissä, joten sekin varmaan väsyttää kaiken muun lisäksi mitä se tuokaan tullessaan. Toivottavasti muutamme pian pois tuosta toimistosta eikä tarvitsisi sairastua mihinkään pitkäaikaissairauteen työn vuoksi. Flunssaa mulla onkin ollut tämän vuoden puolella jo kolmesti..


Värit piristävät kotona ja kummasti olen ajatustyötä jälleen tehnyt ja haaveillut jos jonkinlaisesta kivasta kotiin ;) Ja kesän tulo se piristää tietysti. Varasin ensi viikolle kirppispaikan johon on pakko käydä kaappeja läpi ja tyhjätä kaikkea ylimääräistä pois. Ystävä lupasi lainata Konmari-kirjan jossain välissä, saattaapi olla että sen lukemisen jälkeen saa varata suoraan roskalavan kaikelle tavaralle, jos kuulemani pitää paikkansa.. :D

Sellaista täällä, mitäs teille kuuluu?

5 kommenttia

aNNa kirjoitti...

Mä kans toivon että kirja saa täällä saman efektin aikaan :D

Mahdollinen syy sairasteluun on siis löytynyt =/

Marika Suomi kirjoitti...

Sama täällä, kauhea väsy oli alkuviikosta. Mä lainasin tänään kirjastosta tuon kirjan, pakko päästä pian sen kimppuun :)

Marika Suomi kirjoitti...

Sama täällä, kauhea väsy oli alkuviikosta. Mä lainasin tänään kirjastosta tuon kirjan, pakko päästä pian sen kimppuun :)

Miia kirjoitti...

aNNa, Toivossa on hyvä elää :D T jo sanoi että aikoo lukea sen ja konmarittaa koko talon O_o :D

Marika, Ai sä sait sen lainattua, mä yritin varata sitä ja oli 64 varausta ennen mua :D

Marika Suomi kirjoitti...

Siis tää on joku pikalainausjuttu, joka saa olla 2 vkoa eikä voi jatkaa. Oli ihan extempore, olin jo poistumassa kirjastosta kun huomasin tuon.
Ei taida tuo aika riittää tähän kirjaan?!