Bloggaamisesta

Mä pidän bloggaamisesta. Oon pitänyt blogia jo 8-vuotta, ehkä se on jonkinlainen elämäntapa. Alunperin perustin blogin koirien treeneille ja siitä se lähtikin muille raiteille ja on lopulta muotoutunut tälläiseksi sekametelisopaksi. Mun mielestä on ihana käydä lukemassa blogeista muiden kuulumisia, ihailla upeita kuvia ja tunnelmia. Kommentoin ihan liian harvoin ja yritän petrata siinä, koska kommentteja on itsekin kiva lukea. Uskon kuvaavani myös eri tavalla ja eri asioita miten kuvaisin ilman blogia ja toivon vielä kehittyväni kovasti kameran kanssa. Tiedän monen ystävän ja tutun käyvän lukemassa täältä kuulumiset ja vaikka he eivät kommentoisikaan tänne, saattavat he tavatessamme sanoa että "luin sun blogista, että.." Tänne kirjoittaminen on välillä kovin päiväkirjamaista, vaikka en kirjoitakaan kuin hyvin pintapuolisesti. Osasyynä siihen on se, että en tosiaan tiedä, ketkä kaikki täällä lukevat ja lisäksi en tahdo kovin syvällisesti elämästäni kertoa kuin läheisimmille ystävilleni. Blogi on mukava hyväntuulinen haaveilupaikka. Blogiin on kuitenkin kiva kirjoittaa kirppislöydöistä, tai askarteluista tai pohtia sisustusta. Laittaa talteen vaikkapa kesän muistoja ja selailla niitä joskus myöhemmin. Välillä olisi ihana blogata useamminkin, mutta aika ei aina riitä. Yritän kuitenkin pitää tahdin 1-3 kertaa viikossa. Blogi on avannut paljon uusia ovia ja tässä vuosien saatossa on oppinut kaikenlaista. Valokuvaaminen kehittyy, oppii vähän kuvien muokkailua ja ylipäänsä kaikenlaisia vippaskonsteja blogin säätämiseen, kirjoittamisesta tulee monipuolisempaa. Bloggaus on tuonut mulle uusia ystäviä ja SOblogeihin liittymisen jälkeen perustettiinkin Tiinan kanssa Kotopirkot. Ollaan vierailtu yrityksissä yhdessä ja bloggaavien ystävien kanssa voi jutustella sellaisista asioista, mistä muut eivät välttämättä ymmärrä. Kotopirkkojen kautta pääsemme myös esimerkiksi Pytinki-messuille, johon olemmekin kovalla tohinalla tekemässä kaikenlaista kivaa.


Tänään kuvailin huonossa valossa kirppislöytöjäni (koska en yleensä löydä mitään) ja odotin rauhallista hetkeä, jolloin otan kahvikupin mukaan ja istun sohvan nurkkaan kirjoittamaan blogia. Yövuorot on ohi ja nyt alkoi mun viikonloppu. 

Tälle viikolle on suunnitelmissa kummitytön synttärijuhlia, parin koiranpennun nuuskuttelua, ystävien kanssa kahvittelua, pytinkimessuaskarteluja, hammaslääkäri (mulla lähti paikka irti eilen..), lenkkeilyä ja töitä. Toivoisin tähän viikkoon kuuluvan myös uuden sohvan, mutta todennäköisesti ei vielä tällä viikolla.. Uusi sohva tulee kuitenkin, jee! Seuraavaksi saakin sitten toivoa uutta nojatuolia ;) 
Kiva viikko siis tulossa! 
Miltäs teidän viikko näyttää?

Lähden nyt blogikierrokselle ja googlettelemaan vähän fairy gardeneita.. siitä myöhemmin lisää. Palataan!

Ei kommentteja