Perjantai-ilta

Pikkuhiljaa alkaa flunssa hellittää. Viikonloppu mulla onkin vapaa ja maanantaina meen vasta yöksi, joten enköhän ehdi tässä parantua ihan kokonaan. Jaksoin tänään jo vähän siivoskella ja T toi kaupasta Pirkan ihanaisia vehnäpullia, josta väsäsin laskiaispullat jo vähän etukäteen. On muuten Pirkan pullat ihan yhtä hyviä kun omatekemätkin. Nam!


Juotiin iltakahvit romanttisesti kynttilänvalossa. Nyt T lähti koirien kanssa lenkille ja mä kuuntelen retroperjantaita mustikkaglögikupposen kanssa. Kun ne palailee lenkiltä, katotaan varmaan Arrowin ja Vampire Diariesin uusimmat jaksot. Ollaan niin koukussa! Arrow välillä jäi vähän vähemmälle, mutta Vampire Diariesia ollaan kyllä katottu aina kun vaan uusia jaksoja jonnekin tulee. 


Huomenna olisi yhdet juhlat, joihin haluaisin kovasti päästä paikalle. Toivotaan, että olo paranee sen verran. Nyt toivottelen teille mukavaa viikonloppua ja palaillaan!


2 kommenttia

Jansku kirjoitti...

Voihan flunssa :( toivottavasti olo jo parempi ja pääset osallistumaan juhliin!

Meidän laskiainen meni mukavasti HopLopissa ja kaupan kautte kotiin laskiaispullat kainalossa ;D

Ihanaa alkavaa viikkoa <3

Miia kirjoitti...

Joo olo on jo parempi ja töihinkin pääsin. Juhlat jäi välistä, mutta parempi niin ettei tuu toipumiseen takapakkia :) Teillähän meni laskiainen vallan kivasti sitten! Kiitos samoin!