Ystävänpäiväaskarteluja

Nyt ystävänpäivän mentyä voin paljastaa, mitä muutamia juttuja tein ystävilleni muistamiseksi. Ei mitään erikoista, mutta jotain pientä spesiaalia :)


Suklaakortteja tein Arjen Iloja-blogin ohjeilla ja ne olivatkin tosi helpot ja selkeät.Kävin Paperinauhassa ja Suomen Taidetarvikkeessa ostamassa posliinitusseja ja niillä piirtelin hiukan mukeihin ja lautasiin. Valitettavasti tuo musta tussi ei pysy, vaikka ohjeiden mukaan kuumensin uunissa. Koitin vielä uudelleenkin laittaa uuniin, mutta ei auttanut. Tälläinen tuli mun omasta mukista yhden käsitiskauksen jälkeen.


Harmi. Nuo muut tussit olivat eri merkkisiä ja ne pysyykin tosi hyvin ja uskon että kestävät konepesunkin, niin kuin luvattiin.


Koitin myös jäljentävää paperia. Tulostin tekstin, laitoin jäljentävän paperin tekstin alle ja piirsin ensin tulosteen päällä. Hyvin tarttui, tosin nuo siniset kohdat ovat sen jäljennyksen jälkiä, mutta ehkäpä ne saisi pois kynsilakanpoistoaineella. Fontti ei ollut riittävän leveää tussille. Hauska kokeilu kuitenkin ja koitan varmasti uudelleenkin! 

Mitä te annoitte ystävänpäivälahjoiksi? 

Meillä on huomenna Kotopirkkotapaaminen koskien Pytinkimessuja. Jännää! Hieman myös tuossa testailin kalkkimaaleja, mutta niistä myöhemmin :)

4 kommenttia

Sannahof / Unelmamaja kirjoitti...

Harmi, tuo musta tussi. Mulla (onneksi) tarttui hyvin ja kestänyt kiinni. Siellähän on tutun näköistä lankasydäntä mukin pohjalla;) tämmöiset pienet lahjat on mielestäni usein niitä parhaimpia.

Sari kirjoitti...

Suklaalevykortista tuli aivan ihana! <3
Koristelin joulun alla mukeja posliinitussilla ja mukit ovat hyvin kestäneet konepesua. Käytin Creativ Companyn tussia http://www.cchobby.fi/lasi-ja-posliinitussi-1-2-mm-jalki-musta-rajaus-1-kpl. Oliko saamissasi ohjeissa kuivatusvaihe? Cchobbyn ohjeiden mukaan piti antaa kuivua 4 tuntia ennen uuniin laittamista.

Miia kirjoitti...

Sannahof, ai kato sultako mä oon bongannu ton sydämen :D joo näitä oli kyllä ihan hauska tehdä, ärsyttää vaan tuo musta väri, se oli vielä kaikista kallein :D

Sari, Kiitti! Joo mulla kerkes noi tussit kuivaa yli vuorokauden, ei auttanu asiaa :( En muista minkä merkkinen se musta oli, se oli sieltä taidetarvikkeelta eikä niiden nettisivuilla oo kuvaa siitä.

Sannahof / Unelmamaja kirjoitti...

Just tän takia rrrrrrakastan Pinterestiä, Instagramia ja blogeja: voi löytää ja jakaa inspiraatiota. On joka kerta yhtä ihanaa, kun huomaa, että on onnistunut inspiroimaan jotain <3