Sairastelua

Luulin jo, että selviän tältä sairastelulta kun T oli lähes kaksi viikkoa flunssassa ja mulle ei tullut mitään. Söin melki tupla-annoksia D-vitamiinia, C-vitamiinia ja sinkkiä mutta nyt se sitten iski. Kurkkukipu, flunssa, yskiminen.. Ai että. Codesan-yskänlääke on kyllä mun paras ystävä nyt, en pärjäisi ilman sitä. Just pari viikkoa sitten olin mahataudissa ja ajattelin, että siinä olis sairastelua riittämiin tälle keväälle mutta eih. 


Olin jo eilisen päivän kotona ja makoilin koko päivän sohvalla Modern Familyä katsellen. Onneksi niitä on monta kautta! Ei vaan sovi mulle tällänen koko päivän kestävä makoilu. Vaikka laiska oonkin niin kyllä alkaa jo tympiä kun ei mitään pysty eikä jaksa tehdä. Pitää nyt vaan ottaa levon kannalta ja keskittyä paranemaan. Keitellä mustikkaglögiä ja rötvätä sohvalla kissa kainalossa, toinen makaamassa kyljen päällä ja kolmas selkänojalla. Koiratkin tunkevat makaamaan sohvan viereen, eli kaikki eläimet on kovasti hengessä mukana :DLauantaina olis yhdet juhlat ollu tiedossa, mutta tämän kuntoisena jää kyllä välistä, jos ei ihmeparantumista tapahdu ennen sitä. Ehkä pitäiskin koittaa terästää sitä mustikkaglögiä, eikö se viina tapa kaikki pöpöt. No hehheh. Onneksi mulla ei sentään kuumetta ole, tosin oon kuullut että monelle on tullut ensin tämä flunssa ja sitten parin viikon päästä 40° kuume. Pitäkää peukkuja, että mä selviän pelkällä flunssalla. 


Onneksi näin sairastaessa pystyy suunnitella kaikkia DIY-juttuja ja jotain jo teinkin tuossa eräänä päivänä. Kunhan tästä paranen, on sitten valmiiksi mietittynä ja toteutusta vailla ;)

Mukavaa viikonloppua teille kaikille ja toivottavasti pysytte terveinä!

3 kommenttia

Kirsi kirjoitti...

Hyvä että päädyit Modern Familyyn, se on niin huippu sarja! :)
Koitahan parantua pian niin pääset pippaloimaan <3

 Marru kirjoitti...

Kohtalotoveri täällä tervehtii - flunssan kourissa siis täälläkin suunnalla. Minulla ei hassua kyllä ole ollut lainkaan kurkkukipua tämän aikana, vaikka yleensä kun olen flunssassa, on AINA kurkkukipu. Nyt olen saanut sellaisen "aivasteluflunssan" eli aivan taukoamatta vain aivastelee ja aivastelee. Hyvä kun ehtii hengittämään välissä.. tänään on tullut onneksi enää muutama aivaastus, jes! Josko tästä olisi tie ylöspäin?! :)

On kyllä ihana kipeänä kun koirat tulevat viekkuun nukkumaan. Itsekin tänään nukuin pitkän tovin kaksi nuorimmaista koiraa kainalossa ♥

Paranemistoivotuksia!

Miia kirjoitti...

Kirsi, Joo on ihan jees mut en mä siihen oo niin koukkuun jääny kun joihinkin muihin :) Kiitti!

Marru, Oho aika jännä. Mulla on kyllä kans melkeen aina kurkku kipee. Mun veli kanssa aivastelee jatkuvasti, josko sillä on se aivasteluflunssa tuloillaan myös :D Paranemisia sulle myös!