Vierailulla Mallalla

Haluan esitellä teille yhden lempparipaikoistani, Mallan Makeat. Mallalta löydät maailman söpöimpiä Greengaten astioita, herkullisia leivonnaisia, suloisia sisustustuotteita ja kaikki ihanan hempeässä ympäristössä. 


Vaaleanpunainen talo tervehtii iloisesti vierailevia Sobloggareita ja muutamia Kotopirkkoja tavatessamme Mallan Makeissa viime viikolla. Kiertelimme ja ihastelemme sisustustuotteita kameroiden räpsyessä. Joimme kahvit ja höpöttelimme mukavia ja jotain oli pakko ostaakin, tietysti. Ostin yhden Greengaten mukin lisää ja ihanan keväisen astiapyyhkeen.

Malla kertoi meille vähän puotinsa pitämisestä ja siitä, miten kaikki sai alkunsa. Malla on ihanan avoin ja luonteva, iloisesti huusi heipat jokaiselle sisääntulijalle joita riittikin niinkin pienessä paikassa, kuin Ilmajoki ;) Malla halusi arpoa myös muutaman pienen jutun ja kaikki saimme pienet pussit mistä löytyi GG:n sirotin. Pussukassa oli myös kahvi-ja leivoskuponki Mallalle ja iloittiinkin jo Tiinan kanssa että nyt on pakko taas pian mennä käymään :D 


Puodista löytyy myös JDL Vintage Paintit ja huomasin, että niihin oli tullut uusia sävyjä, joita mun on ehkä pakko saada!! En tosin vielä tiedä mitä maalaisin.. Eikö näytä herkulta? :) Lämpimästi suosittelen kyllä kaikkia lähialueen asukkaita ja ohikulkevia poikkeeamaan, Mallan Makeat on upea paikka johon kannattaa tutustua!

Mulla on tällä viikolla kuusi yövuoroa ja nyt lähdenkin kohti toisiksi viimeisintä vuoroa. Jaksaa jaksaa! Mukavaa lauantaita!

Muista seurata Kotohippusia myös Facebookissa!

3 kommenttia

Tiina Siskonpaneelisoppaa kirjoitti...

Tajusin vasta näistä kuvista, että tuo ovi on aika herkun värinen <3. Onkohan siihen värisävyä noissa maaleissa :-)

Krisse K kirjoitti...

Oi, tuo Mallan Makeat näyttää kyllä niin ihanalta paikalta! Tuolla mä niin haluaisin käydä joskus, mutta matka on vaan niin pitkä.

Miia kirjoitti...

Tiina, veikkaan että se on sitä JDL maalia, en toki varma oo. Mut oli joo ihanan värinen!

Krisse K, kyllä kannattaa ilman muuta lähteä. Jokin kiva kesäreissu, käy muissakin vastaavissa kohteissa samalla ;)