Kodin päivitystä

Ihanan keväistä ollut muutamat päivät, vaikka pakkasta onkin ollut välillä. Aurinko paistelee, asfaltti näkyy ja yksi yö töissä kuulin jo lintujen visertävän! Hieman oli yövuorojen jälkeen hankaluuksia saada unirytmi edes suht normaaliksi ja unta odotellessa oonkin huomannut ajatusten pyörivän keväisemmässä sisustuksessa. Värejä, värejä, värejä..  Turkoosia, roosaa, minttua, pastelleja. Kyllä kiitos! 

Aiemmin jo taisin kirjoittaakin, että tänä vuonna lähtee eteisen ällövaaleansininen laattalattia, yläkerran rappuset saa uuden värin ja tuolle keittiön pöydälle täytyis tehdä jotain. Joko maalata tai vaihtaa kokonaan. Joku vanha seuraaja saattaa muistaa, että meillehän tuli vahingossa inkiväärin värinen pöytä, kun taas tuolit ovat pähkinän väriset. En kuitenkaan asiasta jaksanut valittaa, kun värieroa ei luonnossa niin huomaa ja pöytä on ihan kivan värinen. Nyt täällä ei kuitenkaan juuri muuta pähkinänväristä enää ole, joten valkoinen pöytäkin olisi saatava. On nekin tuossa jo sen kahdeksan vuotta olleet. Haluaisin jonkin täyspuisen ihanan pöydän. T lupasi mulle jossain vaiheessa sellaisen tehdäkin, mutta luulen, että nopeammin saan pöydän kun käyn ostamassa, sillä kun päivät menee aamusta iltaan töissä.


Värien kaipuu iskee usein näin kevään kynnyksellä, kun ulkona on vielä hyvinkin vaisun väristä. Valkoista ja harmaata lähinnä. Nautiskelen kuitenkin keväästä ja leikkokukista, ihanaa aikaa tämä kun aurinko paistaa ja luntakin riittää. Tänään mulla oli vapaapäivä ja nautiskelin rauhallisesta aamusta lenkin jälkeen Unelmien Talo & Koti-lehden parissa.


Verhot tilasinkin jo aqua-värisenä ja ne toi mukavasti väriä olohuoneeseen. Paljon kivemmat, kuin viime vuonna ostamani turkoosit tyhmät taftiverhot! Vielä kun jaksaisi lyhentää ne, tai jollain tavoin köyttää ne lyhyemmiksi :D Olohuone tarvitsisi kovasti nyt sen maton ja oon kahden vaiheilla, vienkö vanhan nukkamaton pesulaan vai ostanko jonkin uuden. Ikinä ei oo maton valinta ollut näin hankalaa! Tein täsmäiskun mattovarastoomme ja silmämääräisesti otin sopivankokoisen perusvalkoisen maton mukaani. No, se on liian pieni, 140cm x 200cm kooltaan. Kaikki eläimet syöksyivät maton päälle heti kun sain sen lattiaan, kissat pyörivät siinä selällään kurnutellen ja koirat makaavat lattialla maton päällä mieluummin kuin omilla pedeillään. En oo sitten malttanut viedä tota minikokoista mattoa pois kun ne tykkää siitä niin kovasti.


Makuuhuoneen saisi myös räjäyttää. Vanha talo liikkuu kovasti ja tapetit on repeilleet seinillä. Eikä niitä oo vaihdettukaan 8 vuoteen.. ;) Sängynpäätyä kaipailisin edelleen ja jotenkin koko makkari on kovin vaisu.  Täytyy tässä lähiaikoina koittaa päivittää makkaria muutenkin, saatte sitten (ehkä) kuvia siitäkin kunhan saan jotain aikaiseksi. Mukava se on täällä vielä touhatakin, kesällä kaikki hääräily siirtyy ulos..Paljon vaan olisi tehtävää, mutta sehän on aivan positiivista :) Kevään tullen on aina innostuspuuska saada kaikkea uutta valmiiksi ja kesän tullen se sitten unohtuukin kun kesäjutut valtaa mielen. 


Sellaisia mietteitä täällä, haaveilua ja tuumailua lähinnä. Lähipäivät on kuluneet mukavasti ystäväni tämän päiväisiä vauvakutsuja järkkäillessä ja askarrellessa ja kemut menikin loistokkaasti ja kaikilla oli mukavaa. 

Kiva kun kävit! 

3 kommenttia

Jani / Kaikki Paketissa kirjoitti...

Mistä tuo teidän keittiössä oleva matto on ja onko kuinka kauan aikaa, kun olette sen hankkineet? Kyselen sillä, kun uutta mattoa katsellaan, mutta sopivaa ei ole löytynyt. Tuo oli pitkästä aikaa sellainen, johon ihastuin. Hieno!

Miia kirjoitti...

No kyllä siitä useampi vuosi on. Jotexilta ostin, väreinä oli muistaakseni harmaa ja beessi. Kannattaa käydä kurkkaamassa :) on ihanan helppohoitoinen.

Jani / Kaikki Paketissa kirjoitti...

Täytyy käydä tsekkaamassa :)