Bloggailua ja Jussin jokisauna


Pääsin mukaan SOblogeihin, joka on Etelä-Pohjanmaan alueella toimiva bloggaajien ryhmä. Voit seurata monia Etelä-Pohjanmaan blogeja samasta osoitteesta, eli täältä klik. SOblogit löytyy myös Facebookista klik. Samaan syssyyn uusin blogin ulkoasua ja banneri varmaan kokee vielä jonkilaisen muutoksen kunhan ehdin. Me lähdetään ylihuomenna vihdoin sinne Dubliniin, joten nyt on hieman muut jutut mielessä! 

Lenkkeilin tänään Lakeuden luontopolulla ja kävin samalla tutustumassa paikkaan nimeltä Jussin Jokisaunat. Oon joskus aiemminkin siellä päin lenkkeillyt ja taas ihastelin kuinka tunnelmallista siellä on ihan näin ulkoapäinkin katsellessa! Harmaita hirsimökkejä Kyrönjoen varressa upeiden peltomaisemien äärellä. Mahdollisuus vilvoitella laiturilla oleillen ja jokimaisemaa ihastellen. Voin vain kuvitella, miltä tuolla näyttää kultaisten viljapeltojen keskellä tai rypsipeltojen loistaessa keltaisena.


Ylläolevassa kuvan talossa luki ovessa "köökki", joten siellä varmaan luonnistuu jonkin sortin kokkailut. 


Nämä rakennukset ovat ilmeisesti saunoja tai kokoustiloja. Molemmissa on oma terassi ja suoraan ulko-ovelta voi kipaista rappuset alas ja pulahtaa vaikka jokeen, jos tahtoo. 

Tälläinen maisema oli saunalta joelle päin. Tuolla voisi pitää vaikka minkälaisia kesäjuhlia, ei ainakaan tarvitsisi pelätä häiritsevänsä naapureita! Paikka oli todella hyvin hoidettu, rakennukset olivat tunnelmallisen näköisiä ja piha oli siisti. Google löysikin lisätietoja paikasta, klik


Pistäkäähän tekin korvan taakse jos on jotain juhlia tiedossa :)

3 kommenttia

Marika kirjoitti...

Mukavaa reissua Dubliniin ♥

Miia kirjoitti...

Kiitos! :) Koitetaan rentoutua oikeen kunnolla :) ei malttaisi odottaa lähtöä, mutta silti en oo saanut pakattua yhtään :D Äiti tulee tänne asustelemaan tämän eläintarhan kanssa siksi aikaa.

Nina kirjoitti...

Kyllä on harmonisia näkymiä, tykkään!!