Seinäjoen ja lähialueen lukijat


Tämä postaus koskee nyt lähinnä Seinäjoen alueen lukijoita ja tuttuja. Lisäsin tekstin jo Facebookiinkin, mutta ajattelin sen laittaa tännekin kun te kaikki ette ole Facebookissa :)


Lähdemme siis Kreetalle elokuussa ja matkakohteemme lähellä sijaitsee Kreetan koiratarha nimeltä Dog's Sanctuary by Takis. Haluan auttaa kodittomia koiria edes vähäsen, joten ajattelin viedä matkalaukussa mennessäni avustuksia tarhalle niin paljon kun lomavaatteiden lisäksi mahtuu. Onneksi T:n matkalaukku on aika tyhjä yleensä mennessä ;) 


Jos sinulta löytyy vanhoja pyyhkeitä, lääkkeitä (loishäätölääkkeitä tai kyypakkauksia ym), koirien pantoja, valjaita, talvimantteleita, shampoita, hihnoja tai muuta niin ilmoittelehan, vien mukanani niin paljon kuin matkalaukkuun sopii! Voin käydä hakemassa tavarat tästä Seinäjoen lähistöltä.


Myös rahaa voi lahjoittaa, saavat sitten itse päättää mihin sitä eniten tarvitsevat.  Ruoka ja eläinlääkärimaksut ovat varmasti kovin suuria. Vien mukanani kortin, mihin kaikki lahjoittaneet saavat kirjoittaa nimensä. Uskon, että monet uskaltavat antaa rahan tutulle vietäväksi, menee ainakin varmasti perille kun viedään kädestä käteen. Muutama eurokin auttaa kun lahjoittajia tulee useita! Ajattelin myös katsella kirppisten tarjontaa vähän eri silmällä :)


Kreetan kodittomista eläimistä voit lukea lisää täältä.

Kaikki kuvat ovat Kreetan kodittomien eläinten Facebook-sivuilta ja sain luvan lainata niitä.


2 kommenttia

Marika kirjoitti...

Minäpäs kysäisen kaverilta, heiltä jouduttiin lopettamaan koira juuri :/ Jospa kehtaisin kysäistä haluaisiko hän luovuttaa jotain?

Miia kirjoitti...

Kiitti, kysyhän ihmeessä :) Ja onhan siellä niitä koiriakin paljon kotia vailla ;) Onhan tuohon vähän aikaakin vielä.