Paviljonki


Näin sateisena päivänä on ihana palata parin päivän taakse fiilistelemään aurinkoista ilmaa ja paviljongissa loikoilua. 


Hortensian nappasin mukaan muutama viikko sitten Cittarista. Toivottavasti kukkii koko kesän niinkuin viime vuotinenkin.  


Kuvat on illalla otettu, joten paviljonki on jo varjossa. Koko päivän siihen paistaa mukavasti :) Viime vuonna tein kovan työn noiden kivien kanssa ja mielestäni tein pohjat kunnolla, mutta kylläpä sieltä vaan puskee jos jonkinlaista rikkaruohoa läpi. Ens kerralla kun pitää jotain pohjia tehdä, valan sinne betonia niin ei varmaan kasva ainutkaan rikkaruoho. Joo, meni vähän hermot.. 


Talon katolle olisi pakko tehdä jotain tänä vuonna.. Niin kuin olis pitänyt jo monta vuotta. Paviljongin katto tuettiin laudanpätkillä, ettei sinne keräänny vesilätäkköjä. Ulospäin näyttää hassun muhkuraiselta, mutta ajaa asiansa! Ensi kesänä täytyy varmaan katsella myydäänkö tuohon erikseen kattokangasta. T kyllä vähän vilautteli ideaa, että rakentaisi koko paviljongin itse, mutta katotaan nyt. Tuolla taustalla näkyy rakentamamme kissanhäkki, mihin kissat pääsevät tuuletusikkunasta kulkemaan. Lämpiminä päivinä ikkuna on lähes koko päivän auki, kun ollaan itse kotona.


Tässä näkyy jälleen se itsetekemämme pöytä ja tietty toi sohva. Sohvasta alkaa maalit vähän kulua, mutta eiköhän se tämän vuoden vielä mee. Vähän siis on täälläkin kaikki vinksin ja vonksin, mutta mitäs pienistä! 


Eilen join "aamukahvit" tuolla, tosin ei ollut kovin aamu kun olin edellisenä päivänä ollut yövuorossa :D Se on kyllä mun lempipaikka kesäisin!  Oliskohan tässä kuvattu joka kulmasta tarpeeksi..

3 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Viheliäiset rikkaruohot - harvoin ne puskee sieltä alta, useimmiten itävät tuulen mukana tulleista siemenistä - mitätön määrä multaa tms. laattojen välissä ja siitä se lähtee... Näin ainakin meillä!
t:Tiitiäinen

Miia kirjoitti...

Tiitiäinen, No niin se taitaa olla.. Aina niitä löytyy! Ajattelin koittaa sitä etikkavinkkiä, josko ne sillä lähtisi!

Marika kirjoitti...

Oh, miten kiva tuo kuormalavasohva! :)))