Kukkii ja kevättää


Tein äitille äitienpäiväksi ihanan suklaajuustokakun. Kuvia en siitä valitettavasti muistanut ottaa, mutta voin kertoa että herkkua oli! [kuva: kodinkuvalehti]

Ohje löytyi täältä.

Perjantaiaamuna lähdin suoraan yövuoron jälkeen lenkille kun aurinko paistoi niin ihanasti eikä väsyttänyt kovin. Tälläiset asiat on näitä vuorotyön helmiä, en varmasti saisi itseäni hereille aamuvarhaisella ihan vaan sen vuoksi, että olisi mukava mennä aamuauringossa lenkille pikkulintujen laulellessa, mutta yövuoron jälkeen se onnistui. 


Ruohikko oli vielä aamukasteessa ja sorsat pulikoivat viereisessä joessa.


Mistään ei kuulunut autojen ääntä eikä muitakaan ääniä, ainoastaan lintujen viserrys ja koirien läähätys.Vaikka yövuoro olikin suht helppo ja rauhallinen, kyllä niin mieli lepää tuolla peltoteillä luonnosta nauttien. En osaisi asua missään suurkaupungissa, missä luonnon keskelle pääsemiseen kuluu suunnattomasti aikaa. Tästä pääsee kävellen metsiin tai vaikkapa pelloille niin halutessa, mutta useimmiten ajan autolla vähän syrjemmälle ja lähden siitä lenkille. Omassa pihassakin alkaa jo vihertää kovasti. Vaahtera kukkii, syreeni ja kirsikkapuu on silmuja täynnä ja pian kukkapenkeistä alkaa puskea tulppaaneita ja muita kevätkasveja. Kävin hakemassa jo terassihortensian ja muutaman pelargonian.Eipä täällä sen kummempia, oikein ihanaa äitienpäivää kaikille äideille! :)

2 kommenttia

Eena K. kirjoitti...

Ai että miten kauniita kuvia. Kastepisarat heinässä - aivan ihastuttava otos!

Miia kirjoitti...

Kiitos :)