Kotia ja eväsretkiä


Vuorotyön hyviä puolia on, että joskus maanantaikin saattaa olla vapaapäivä. Tänään kävi niin eikä Irlannin lomaankaan oo enää kuin pari viikkoa! Siivosin aamulla koko huushollin ja räpsin pitkästä aikaa kotikuvia, vaikka ei täällä juuri mikään ookkaan muuttunut.


Tuo jääkaapin ovi on kyllä niin sekavan näköinen. Siinä on kalenteria ja työvuorolistaa ja ulkomailta keräämiäni magneetteja. Pakko keksiä niille joku muu säilytyspaikka :D Ikkunalla tuoksuherneet kasvaa edelleen. Paitsi kaksi pisimmälle kasvanutta on kuivahtanut yhtäkkiä, en tiedä mikä niiden tuli.


Kollaasin kuvat on vähän vinksin vonksin, mutta niinhän täällä on kaikki :) 

Käytiin tänään eväsretkellä ystäväni ja hänen kahden tyttönsä kanssa Alajoen perinnealueella, mistä oon aiemminkin kirjoitellut. Tein tytöille etukäteen aarrekartan ja kipaisin viemään aarteet paikoilleen ennenkuin purkauduttiin autosta ulos. Metsästettiin yhdessä aarretta ja molemmille löytyikin omat aarteet aika nopsaan! Virkattu pöllö, kaula-ja korvakorusetti ja saippuakuplapullo. Voi sitä onnea! :D Mukavasti kului aika saippuakuplien kanssa meidän grillaillessa :)


[kuvassa näkyy vihdoin se uusi höyhenlamppu minkä tein!]

Metsästyksen väsyttäminä paistoimme makkaraa nuotiossa, johon ystäväni karehdittavan nopeasti sai tulen aikaiseksi. Mukana oli myös kinkku-ja lihapiirakoita, juustokolmioita, kahvia ja mehua. Ja jälkkäriksi Ahaa-patukat. Oli niin mukava päivä!


Illasta äiti kävi kahvilla ja sain laitettua paviljonkia jo vähän kesäkuntoon. Jatkan huomenna jos ehdin ennen töitä. Patjan ja tyynyt vein paikoilleen ja tottakai nyt sataa ;) Seuraavaksi varmaan siis paviljonkitunnelmia :) Mä niin odotan sitä ensimmäistä kahvia siellä! Nurmikko on kertaalleen leikattu, kukkapenkkejä siivoskeltu, puut vihertää, linnut laulaa.. Niin kesäfiilis!! 


Mukavaa viikon jatkoa teille kaikille! 

On muuten tosi outoa, kun lähtee selaamaan omaa blogiaan taaksepäin ja tuntuu, että oot kuvannut samat nurkat jo sataan kertaan ja kirjoittanut samoista paikoista.. Mutta sitten ei niin vaan kuvia löydykään! :D En siis löytänyt kyseistä tekstiä perinnealueesta ja kotikuvatkin oli tooosi kaukana..

Ei kommentteja