Arkea, ostoksia ja ulkoilua


Tässä on nyt tapahtunut elämässä kaikenlaista kamalaa, etten oo ehtinyt enkä jaksanut edes miettiä blogin päivittämistä. Nyt täytyy vaan toivoa, että ne asiat muuttuisi vähän positiivisempaan suuntaan.

Lähdin eilen ystäväni kanssa Ikeaan, ihan vaan seuraksi ;) Toki kattelin jo vähän edellispäivänä Ikean nettisivuilta, että mitä ostaisi. Nappasin mukaan muutamia lautasia hajonneiden tilalle, paistinpannun, (kun meillä on yksi ikean paistinpannu ja siitä on aina riita kumpi ehtii ottaa käyttöön :D), jotain pientä tulevaa äitienpäivää silmällä pitäen, söpöjä keittiöpyyhkeitä, ihanan kesäisen pinkin lyhdyn. 


Toi lyhty on niin söpö! Meinasin ostaa samantyylisen valkoisenkin, mutta se oli niin paljon isompi, että olisi vaikea keksiä sille paikkaa. Ehtiihän sen hakea myöhemminkin. Kukan sain äitiltä eilisen nimipäivän kunniaksi :) 


Tuossa näkyykin alla toinen keittiöpyyhkeistä, eikö oo söpö?? Äiti toi mulle etukäteisnimpparilahjaksi noita pyyhkeitä myös viime viikolla ja oli pakko hakea niitä toinenkin paketti :) Instaan oon niistä jo laitellutkin kuvia. Sieltä näkyy myös söpö sinkkisaavi, mihin istutin ensimmäiset orvokit tälle vuodelle ja eiliseksi leivottu juustokakku kokonaisuudessaan. Meinasin laittaa keskelle vielä lisääkin kiivejä, mutta vieraat saapuivatkin jo enkä sitten ehtinyt niin jäi vähän hassun näköiseksi :) Hyvää oli kuitenkin! Ohje täältä. Muokkailin vähän ohjetta ja esimerkiksi pohjana oli kaurakeksejä.Tuoksuherneet kasvaa jo kovasti. Alkaa tukikepitkin käydä lyhyeksi, en tiedä mitä tekisin noille seuraavaksi :D Tarhaleukoijat on kasvanut jokin verran mutta ne on samantien kyllä sit kuupahtaneetkin, joten heivasin niistä kaksi pois. Laitoin noihin muihinkin purkkeihin nyt tuoksuhernettä, kun oon selkeästi pro tuoksuherneiden kasvattaja :D


Äsken kävin istuttamassa kolme pionia maahan, vähän pelottaa mitä niiden käy. T kaivoi ensin  yhden pensaan kukkapenkistä pois alta ja laitoin pionit sen tilalle. Huomenna olisi tarkoitus tehdä lisää ulkohommia, esimerkiksi siirtää lehtikasan paikkaa ja muutenkin siistiä pihaa ja haravoida loppuun. Toivottavasti on hieno ilma! Mukavaa viikonloppua teille kaikille ja ihanaa toukokuuta!

4 kommenttia

Ellen - Milli`s Little Home kirjoitti...

Kivoja juttuja olet löytänyt Ikeasta!
Minäkin teen aina valmiiksi listan Ikeaan, ettei tulisi ostettua mitä sattuu...mutta ainahan sitä löytyy kuitenkin ylimääräistä ;)
Ihanaa toukokuuta!

Jovelan Johanna kirjoitti...

Voi ei :( Ikävää kuulla, että siellä on ollut murheita. Toivottavasti asiat kääntyvät parempaan päin pikimmiten.

Kivoja juttuja löysit shoppailureissulta. Niinhän se on, ettei Ikeaan taida olla mahdollista mennä ilman, että jotain tarttuu matkaan ;)

happystarhome kirjoitti...

Tsemppiä että asiat kääntyy parempaan päin <3 Ikeasta ei taida koskaan päästä tyhjin käsin kotiin :) Aurinkoista keskiviikkoa :)

Miia kirjoitti...

Ellen, joo jäihän sinne paljon ostettavaa seuraavalle kerralle ;) Johanna, kiitti tsempeistä, toivotaan! Happystarhome, kiitti :) Sieltä ei tosiaan pääse ostamatta mitään :D Yleensä tulee ostettua "muutama" juttu enemmänkin mitä aikoo ;)