Viikonloppu

Viikonloppu on mennyt mukavissa merkeissä. Veljeni ja hänen pesueensa tulivat Lappeenrannasta pitkästä aikaa viikonlopuksi tänne. Mulla on tänään synttärit, joten sain heiltä synttärilahjaksi liput elokuviin Twilight Aamunkoi part 1. katsomaan. 


Oli superhyvä! Elokuvasta tuli todella hyvä olo ja rauhallinen mieli. Odottelen innolla part 2.sta :) Hieman tunsimme olomme vanhoiksi, kun lähes kaikki muut olivat teinityttöjä mutta mitäs tuo haittaa :D Elokuvan jälkeen pelailimme porukalla Cluedoa, naapurimme ja äiti tulivat joukkoon mukaan. Olemme innostuneet lautapeleistä lähiaikoina ja pelailleetkin niitä ihan urakalla. Cluedo on kyllä huippupeli! 
Pelailun jälkeen menimme viettämään loppuillan paikalliseen lähikuppilaamme. Tulimme vielä sen jälkeen jatkamaan tänne singstarin voimalla iltaa. Tänään mentiin äitin luo syömään ja sen jälkeen muutamat kaverit kävivät synttärikakulla. T teki mulle kakun ja tajusin juuri, että valitettavasti mulla ei ole siitä ainuttakaan kuvaa! Oli ensimmäinen kakku, minkä hän teki ja alunperin tarkoitus oli saada siihen sokerimassapäällyste, mutta sokerimassat on nyt nyrkin kokoisena palana roskiksessa :D Kermakakku siis tuli, mutta tosi hyvä! 


T lähti taas kohti Turkua ja mä vietän täällä itsekseni iltaa BB:n ja Vampire Diariesin kanssa.


Loppuilta menee luultavasti Paholainen pukeutuu Pradaan-kirja kainalossa :)
Kivaa viikon alkua teille kaikille sinne jonnekin!

Ei kommentteja