kaakaota ja siivoilua

Tänään on ollut ihan mukava torstai. Töiden jälkeen kotiintullessani T oli jo kotona. Lähdimme siitä piakkoin syömään Välimeren ravintola Athens Palaceen. T otti stifadoa ja mä söin xirino souvlakia. Suussasulavan hyvää! Taas tuli iso hinku kreikkaan, kun siellä soi kreikkalainen musiikki ja ruoka tuoksui <3
Tulee niin mieleen Rodoksen illat.. Lämmin ilma, kaskaiden äänet, meren tuoksu, tuuli... Takaisin todellisuuteen jouduttiin heti astuessamme ravintolasta ulos sateeseen ja kylmään ilmaan. Kotona sain vihdoin siivoiltua tuota varastotilaa rappusten alla, joka on ihan kesken vielä. Hyllyt puuttuu ja muutkin varastointivälineet, joten kaikki tavarat makaavat sulassa sovussa pitkin lattiaa. Hmph :/ Sain kuitenkin heitettyä turhia roskikseen jonkin verran ja järjesteltyä tavaroita vähän järkevämmin. 


Mulla on vähän ollut sellainen olo, että tulisin kipeäksi. Lauantaina olisi T:n työpaikan pikkujoulu tässä Seinäjoella ja viikon päästä mun työpaikan pikkujoulua vietetään Flamingossa. Ei siis yhtään hyvä aika tulla kipeäksi! Nautiskelin BB:n aikana kuumaa juotavaa ja muutenkin otin illan aika rennosti. 


Nämä suklaakeksit varsinkin paransivat orastavaa flunssaa ;)


Vielä yksi heilahtanut söpöilykuva maanantailta. Kyseessä siis ystäväni lapsi.
<3

2 kommenttia

Saara kirjoitti...

Repesin hiukkasen tolle vipalle kuvalle. Tuo isomman kaverin ilme on sama kuin sillä Ice Age-leffan oravalla! :D

Miia kirjoitti...

Hahah :DD