Sisustusta, jännäää!

Joskus on hyvä olla nolife ja tönöttää facebookissa päivät pitkät. Voi osua hyvään saumaan joku mukava tarjous ;D


Kerrankin mulla kävi tuuri ja olin paikalla kun Vaniljahousen Niina huuteli tarvitsevansa sisustuskohdetta kurssilleen. Mä olin heti valppaana ja ilmoitin et meille saa tulla ihan koska vaan! :D ...jos uskaltaa.. :D ja Niinahan lupas tulla maanantaina! Jippii!!


Yläkerta on vielä kaaoksen vallassa ja alakerrassakaan ei niin kehumista ole. Yläkerran huoneet on toiminu lähinnä varastoina nyt rempan aikana, kun meillä on todella vähän lämmintä varastotilaa. Ulkovarastoja kyllä olis, mutta ei esimerkiksi kaappeja sisällä. Taitaa keittiönkaappien lisäksi koko talossa olla 6 kaappia..T on vielä rehannut kitaransa ja kaiuttimensa ja tietokoneensa yläkertaan ja jättänyt ne suunnilleen niille sijoilleen, kun ne sattuivat jäämään... Tapetit ym. ovat edelleen niitä, mitä mä oon joskus 15-vuotiaana päättänyt ja veljeni vähän vielä nuorenpana :P


Oon siis ihan innoissani kun Niina tulee ja ehdottelee mitä vois tehdä! Ei tarvi yksin miettiä :D Nyt onkin kauhea tyhjäysoperaatio käynnissä että kehtaan Niinan tänne päästää :D Oon kollannut hulluna blogeja ja lehtiä läpi etsiskellen kuvia kivoista sisustuksista. Tyhjäysurakka jatkuu tänään, yllättävän paljon saattaa tilaa tulla kun saa ylimääräisiä romuja heiteltyä pois.


Kertoilen sitten ehkä ensi viikolla tai seuraavalla viikolla lisää :)

6 kommenttia

Niina kirjoitti...

Iiks ja mua jännittää ja kauhistuttaa samaan aikaan osaanko mä saada mitään aikaan!!:)
Mutta maanantaihin!

Miia kirjoitti...

No kyllä varmasti :D

aNNa kirjoitti...

Tätä on huikean hienoa jäädä seuraamaan!!!!! :D

Miia kirjoitti...

No älä muuta sano!! :D Mua ainaski jänskää :D

Sirutuuli kirjoitti...

Jännää! Siulla kävi tuuri!

Miia kirjoitti...

Joo :))